Mehmet Maraba bölge hakemliğine yükseldi

Mehmet Maraba bölge hakemliğine yükseldi

KKTC Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından açılan sınavlarda başarılı olan aday hakemlerimizden Mehmet Maraba bölge hakem statüsüne yükseldi.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından açılan sınavlarda başarılı olan aday hakemlerimizden Mehmet Maraba bölge hakem statüsüne yükseldi. Maraba, ülke sporuna farklı brançlarda hizmet etmeye devam ediyor.

 

Önemli maçlarda görev aldı

Voleybol Federasyonu bünyesine hakem olarak katılan Mehmet Maraba, göstermiş olduğu başarılı performansla çıkış göstermeye başladı. Federasyonda 2017 yılında voleybol hakemliğine başlayan Maraba, hakemli mesleğinde 150’den fazla lig maçlarında görev aldı. Mehmet Maraba, özel turnuvalarda, Beach Volley karşılaşmaları yanı sıra Zafer kupası olmak üzere önemli karşılaşmalarda başarıl bir şekilde görev yaptı.

 

Sporcu kişilik

Ülke sporunda futbolcu olarak da uzun yıllar görev yapan Mehmet Maraba, futbolu bıraktıktan sonra, futbolda antrenör kursuna katılarak C lisansa sahip olarak altyapılarda görev yapmaya başladı. Eğitmenliği yanı sıra Voleybol Federasyonu bünyesine katılarak Voleybol hakemliğine başlayarak, başarılı bir şekilde görev yaparak çıkış gösterdi.

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.