Maraşlı turnuvası başladı

Maraşlı turnuvası başladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 7’nci Osman Maraşlı Anı Plaj Voleybolu Turnuvası başladı.

A+A-

Edip Elektronik, Gürpınar Su ve Roof Restorurant’ın sponsorluğunda DAÜ Beach Club’da iki ayrı sahada yer alan turnuva geniş katılım ile gerçekleştiriliyor.

 

22 takım 56 sporcu

Turnuvada üçlü erkelerde 12, karışık çiftlerde (kadın - erkekler ikilide) ise 10 takım olmak üzere iki kategoride toplam 22 takım, 56 sporcu mücadele ediyor. Turnuvaya üçlü kadınlarda beklenilen katılım olmadığından dolayı bu kategori iptal edildi. İki kategorideki maçlar tek set üzerinden oynanırken, bu sabah saat 10.00 da başlayan turnuvada ilk gün toplam 22 karşılaşma oynandı.

 

Yarın tamamlanacak

Yarın sabah saat 10.00’da son altıya kalan takımların sıralamasının belli olacağı turnuvada öğleden sonra final maçları ile 18 karşılaşma oynanacak. Turnuvayı DAÜ Spor İşleri yetkilileri, merhum Osman Maraşlı’nın ailesi ve sevenleri de yakından takip ediyor. Final maçları sonunda düzenlenecek ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalar yetkililer tarafından verilecek.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.