Mapfree – YDÜ maçına skorbord engeli

Mapfree – YDÜ maçına skorbord engeli

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nin altıncı hafta mücadelesi olan Mapfree – Yakın Doğu Üniversitesi mücadelesi yarıda kaldı. Maçta yaşanan skorbord sorunu maçı bugüne erteletti

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nin altıncı hafta mücadelesi olan Mapfree – Yakın Doğu Üniversitesi karşılaşması tamamlanamadı. Atatürk Spor Salonu’nda yer alan mücadele skorbordda yaşanan sorun nedeni ile ilk yarısı tamamlandıktan sonra ertelendi.

 

Hem başında, hem de üçüncü periyot öncesi skorbord sorunu yaşandı

Haftanın zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmasında Mapfree ile Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Saat 19.00’da başlaması gereken mücadele skorbordda yaşanan sorun nedeni ile yarım saat gecikmeli olarak 19.30’da başladı. Maçın ilk iki periyodu sonunda ilk yarı 54-47 YDÜ üstünlüğü ile sonlanırken, maçın başında olduğu gibi üçüncü periyodun başlangıcında da skorbordda yaşanan sorun nedeni ile maç bugüne ertelendi.

 

Bugün kaldığı yerden devam

Mapfree ile YDÜ arasında Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi altıncı hafta mücadelesi bugün kaldığı yerden devam edecek. Karşılaşma saat 19.00’da bu kez Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alacak.

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.