Manchester City kupasını kaldırdı

Manchester City kupasını kaldırdı

Premier Lig'de şampiyon Manchester City kupasına kavuştu. Ödül töreninde bir futbolcuya madalya verilmedi. Guardiola'nın duygusal anlar yaşadığı kutlamalarda Riyad Mahrez, Filistin bayrağı açtı.

A+A-

Premier Lig'de şampiyonluğa uzanan Manchester City kupasına kavuştu.

Ligin son haftasında Everton'ı 5-0 mağlup eden Manchester City maçın ardından törenle kupasını kaldırdı.

Manchester City ile veda maçına çıkan Sergio Agüero sonradan oyuna girip iki gol attı. Maçın ardından kupayla bol bol poz veren Agüero ayrıca son maçında Premier Lig rekoru kırdı. Arjantinli yıldız, Wayne Rooney'nin rekorunu kırdı ve Premier Lig'de bir takımın formasıyla en çok gol atan oyuncu oldu. (184)

Kutlamalar sırasında röportaj veren Pep Guardiola, Sergio Agüero'nun ayrılığı hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cezayirli yıldız Riyad Mahrez ise kutlamalarda Filistin bayrağı açtı.

Manchester City'de yalnızca Scott Carson şampiyonluk madalyası alamadı. 35 yaşındaki İngiliz kaleci yalnızca Newcastle United maçında forma giymişti. 10 yıl sonra Premier Lig'de maça çıkan Carson, Ada'da gündem olmuştu. Carson'ın madalya alamamasına taraftarlar tepki gösterdi.

Premier Lig'de şampiyonluk madalyası almak için kurallara göre oyuncunun en az 5 maça çıkması gerekiyor. 5 maçtan az oynayan oyuncular ise özel bir başvuruyla madalya sahibi olabiliyor. Manchester City'de 1 maça çıkan Carson madalya alamadı. Taraftarlar ise sosyal medyadan Eric Garcia'nın madalya alıp Carson'ın almamasına büyük tepki gösterdi. Eric Garcia Premier Lig'de 6 maçta forma giyse de duraklamalarla birlikte toplam yaklaşık 10 dakika sahada kaldı.

285c1159765d423389273a679aa7e624.jpg

73b21cdfd7b94090bb79739b204b3334.jpg

d0c603cbbf1545adbb49c1bae7aa7e84.jpg

 

 

Bu haber toplam 830 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler