“Mağusa Türk Gücü zor bir rakip...”

“Mağusa Türk Gücü zor bir rakip...”

K-Pet Süper Lig’de lider konumunda bulunan GAÜ Çetinkaya, yarın Mağusa Türk Gücü ile karşı karşıya geliyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de lider konumunda bulunan GAÜ Çetinkaya, yarın Mağusa Türk Gücü ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde SPORYENİ'ye konuşan teknik direktör Turan Altay, lider kalabilmek için kazanmaları gerektiğini söyledi.

 

Altay: “Seriyi sürdürmek istiyoruz”

GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, son haftalarda yakalanan çıkışa dikkat çekerek, yarın da galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi. İyi futbol oynadıklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, hem oyundan, hem de alınan sonuçlardan memnun olduklarını ifade etti.

 

“Rakibimizin tek derdi kazanmak…”

Turan Altay; “Bugün oynayacağımız Mağusa Türk Gücü maçı çok zor geçecek. Bunun bilinciyle maça çıkacağız. Rakibimiz, bu yıl iddialı bir kadro kurdu ancak, ilk 7 haftada galibiyetle tanışamadı. Çetinkaya’yı yenerek bu seriye başlamak istiyorlar. Rakibimizin tek derdi kazanmak ve bir çıkış yakalamak. Bu yüzden biz de kazanıp, var olan çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

Kaan Görneçli ve İbrahim Çıdamlı forma giyemeyecek

Sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Kaan Görneçli ve İbrahim Çıdamlı, yarın Canbulat Stadı’nda oynanacak Mağusa Türk Gücü maçında forma giyemeyecek.

               

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.