Mağusa İhtisas liderlik koltuğunda

Mağusa İhtisas liderlik koltuğunda

Kickboks Ligi’nde  gerçekleştirilen 4’üncü ayak müsabakaları sonunda Genel Klasman’da Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü.

A+A-

Kickboks Ligi’nde  gerçekleştirilen 4’üncü ayak müsabakaları sonunda Genel Klasman’da Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü.

2017 Kickboks Ligi 4. Ayak Müsabakaları 27 Eylül 2017 Pazar günü, 09.00-18.00 saatleri arasında, Yeni İskele Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalardan önce saat 09.00’da tartı ve kura çekimi gerçekleştirildi. Daha sonra geçilen müsabakalarda, Minikler Semi Contact, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler ise Semi Contact ve Light Contact disiplinlerinde mücadele ettiler.
Çekişmeli geçen mücadelelerin ardından Genel Klasman’da 267 puana ulaşan Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürürken, Aziz Spor Derneği 219 puan ile 2’nci, Tatlı Spor Kulübü ise 137 puan ile 3’üncü sırada yer aldı.

4’üncü Ayak karşılaşmalarının sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı sporcuların madalyalarını kulüp başkanları ile Federasyon başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu verdi.

 

Son ayak Lefkoşa’da
Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilmekte olan 2017 Kickboks Ligi’nde 4’üncü ayak sonunda Minikler ve Yıldızlar’da Mağusa İhtisas Kulübü, Gençler ve Büyükler’de ise Aziz Spor Derneği lider olarak bulunuyor. 5 ayak üzerinden gerçekleştirilmekte olan şampiyonada son ayak Lefkoşa’da yapılacak.

Toplam 5 ayak üzerinden gerçekleştirilmekte olan Kickboks Ligi sonunda minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde ilk sırada yer alan takımlar kupa ile Genel Klasmanda ilk üç sırada yer alan takımlar ise kupa ve malzeme katkısı ile ödüllendirilecek.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.