“Mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım olacağız”

“Mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım olacağız”

Yenicami teknik direktörü Perçinci, hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Programı yoğun geçen siyah beyazlı ekipte teknik direktör Emre Perçinci, YENİDÜZEN’e konuştu, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Genç bir kadroları olduğuna değinen genç teknik adam, fiziksel olarak hazır hale gelmeleri noktasında zorlanmadıklarını söyledi.

Yeni sezonda ligde oldukça güçlü takımlar olduğuna da dikkat çeken Perçinci, Yenicami’nin de bu takımlardan biri olduğuna vurgu yaptı, ligin zor geçeceğini belirtti.

 

Perçinci: Yoğun bir tempoda ilerliyoruz

Yenicami teknik direktörü Temmuz ayında başladıkları yeni sezon hazırlıkları kapasımda şu ana kadar büyük yol kat ettiklerini söyledi. Önemli ilerleme kaydetmelerinin yanında eksikliklerinin de olduğunu belirten genç teknik adam, ligin başlamasına yaklaşık bir ay kaldığını ve bu sürede söz konusu eksiklikleri de gidereceklerini söyledi. Yoğun bir tempoda ilerlediklerinin altını çizen Perçinci, genç takım olduklarından dolayı fiziksel anlamda hazır hale gelmekte zorlanmadıklarını da sözlerine ekledi.

 

“İki yabancı oyuncu ligdeki kaderimizi belirleyebilir”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Yenicami teknik patronu Perçinci, son olarak Hasan Kanlı ve Can Özbilen’i transfer ettiklerini, yerli oyuncu konusunda fırsat transferi yapabilme ihtiyacı duyarlarsa yapacaklarını söyledi. Yabancı oyuncu konusunda da konuşan Perçinci, “Henüz yabancılarımızı belirlemedik. Ön tarafta sıkıntımız olduğu bir gerçek. İki yabancı takviyesiyle birlikte ligdeki kaderimiz değişebilir. Çalışmalarını sürdürüyoruz.”

 

“Hedef, üst sıralar…”

Eylül ayı sonunda başlayacak olan yeni sezon hakkında da değerlendirmeler yapan Perçinci, bu sezon ligin çok zor geçeceğini söyledi. Perçinci, “Birçok takım gücüne güç kattı. Herkes özenli ve ciddi bir şekilde çalışıyor. Ben bu sezon, geçen sezon gibi ucu açık, bir takımın da fark açarak ipi göğüsleyebileceğini düşünmüyorum. Son haftalara kadar mücadele sürmesini de temenni ediyorum. Bizim hedefimiz üst sıralardır. Biz Yenicami olarak, asla mağlubiyeti kabullenmeyen, mücadeleci ve hırslı bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bunları gerçekleştirirsek iyi sonuçlar alan ve üst sıraları zorlayan bir takım olacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.