“Mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım olacağız”

“Mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım olacağız”

Yıllar sonra Süper Lig’e yükselen Yeniboğaziçi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Takımın teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman yeni sezon hakkında, “Mağlubiyeti kabullenmeyen, her maçı da kazanmak için sahaya çıkan bir ekip olacağız” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yeniboğaziçi’nde yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Mavi kırmızılı ekibin teknik patronu Kılıç Ali Kahraman SPORYENİ’ye yaptığı değerlendirmede, Süper Lig’in zor bir lig olacağına dikkat çekti, o doğrultuda bir takım kurmaya çalıştıklarını ifade etti.

11 Temmuz’dan bu yana sahadaki çalışmalarının sürdüğünü belirten deneyimli teknik adam, her yönüyle oyunculardan ve çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi.

Şu ana kadar dikkat çekici transferler yaparak, bu transfer döneminde adından söz ettiren Yeniboğaziçi’nde transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Kahraman, eksik olan bölgelere takviye yapacaklarının bilgisini de verdi.

“Takımdaki hava son derece memnuniyet verici”

Yeniboğaziçi teknik patronu Kahraman, saha içi çalışmalarına 11 Temmuz 2023’te başladıklarını hatırlatarak, geçen 5 haftalık süre içinde büyük yol kat ettiklerini söyledi. Bugüne kadar 27 antrenman yaptıklarını, 3 de hazırlık maçı oynadıklarının bilgisini veren deneyimli teknik adam, “Takımımızın çalışma temposundan, oyuncularımızın istek ve arzudan son derece memnunuz. Takımdaki hava son derece memnuniyet verici... Önümüzdeki günlerde 3 günlük yurtiçi kampı olacak. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

“Gerekli olan bölgelere takviye yapacağız”

Saha içi çalışmalarının yanı sıra transfer çalışmalarının da devam ettiğini aktaran teknik direktör Kılıç Ali Kahraman, gerekli olan bölgelere transferlerin devam edeceğini söyledi. Özellikle orta saha bölgesi ve hücum hattında eksiklikleri olduğunu gözlemlediklerini aktaran Kahraman, bu eksiklikleri gidereceklerini ifade etti.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yeniboğaziçi şu ana kadar; Berkem Korbay, Tufan Gençay, Olgun Tekbıyık, Osman Erbay, geçen yıl da takım da olan Turgut Kaçar, Umar ve Emmanuel Odase’yi kadrosuna kattı.

“Zor bir lig ve zor bir süreç bizi bekliyor”

Yeni sezon hakkında da konuşan Yeniboğaziçi teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman, bu sezon Süper Lig’in zor geçeceğinin bilincinde olduklarını söyleyerek, tüm hazırlıklarını bu yönde yaptıklarını dile getirdi. Kahraman, “Süper Lig çok zor bir yer… Zor bir lig ve zor bir süreç bizi bekliyor. Bu yüzden takımımızı her yönden hazırlamaya çalışıyoruz. Mağlubiyeti kabullenmeyen, her maçı da kazanmak için sahaya çıkan bir ekip olacağız. Öncelikli hedefimiz, KTSYD Kupası’nda rakibimiz Miracle Karşıyaka’yı mağlup edip, moralli bir şekilde lige başlamak, sonrasında da ligde iyi sonuçlar almaktır. Sakatlık olmadan centilmence bir lig geçmesini temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Fotoğraf: Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.