Macila’nın hedefi 2021’de de aynı

Macila’nın hedefi 2021’de de aynı

Bu sezon, hem KKTC 2020 Ralli Şampiyonu, hem de KKTC Sprint Ralli Şampiyonu olmayı başaran Fikri Macila-Doğa Koyuncu ikilisi, düzenlenen gecede şampiyonluklarını kutladı.

A+A-

Ülkemizde online alışveriş sektörünün öncü ve lider şirketi, nesdersan.com’un ana sponsorluğunda başarılı bir sezon geçiren Macila Rally Team, Girne Antik Limanı’nda bulunan Kıbrıs Evi Restaurant’ta Nesdersan.com’un düzenlediği gecede şampiyonluklarını kutladı. Takımın pilotu Fikri Macila, Co-pilotu Doğa Koyuncu, Nesdersan.com’un direktörü Özal Zaifoğlu, takımın menajeri diyebileceğimiz eski şampiyon ve Fikri Macila’nın babası Hasan Macila, oğlu küçük Hasan Macila, takım çalışanları ve basının katılımıyla yapılan gecede şampiyonluk pastası kesildi.

Bu sezon, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği KKTC 2020 Ralli Şampiyonası ile Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü’nün organize ettiği KKTC 2020 Sprint Ralli Şampiyonası’nda katıldıkları tüm yarışları Skoda Fabia R5 araçlarıyla kazanarak iki şampiyonluk kazanan ekip, şampiyonluklarının mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Macila: “Nesdersan.com’a teşekkür ederiz”

Gecede konuşan Fikri Macila, katılanlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Toplanma sebeplerinin hem yılbaşı yemeği, hem de şampiyonluk kutlamak olduğunu söyleyen Macila, geceyi organize eden, 2020 sezonunda Macila Rally Team’e desteklerini esirgemeyen Nesdersan.com’a teşekkür etti. Bu işin bir ekip işi olduğunu söyleyen Macila, hem co-pilotu, hem de mekanikeri olan Doğa Koyuncu ve ekibine de teşekkür etti. Macila ayrıca, basında haberlerini, fotoğraflarını paylaşarak onları onure eden basına da teşekkür etti. 2020 sezonunda kazandığı şampiyonluklarla toplamda 9’uncu şampiyonluğunu kazandığını söyleyen Macila, 2021 sezonunda da ellerinden geleni yaparak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Zaifoğlu: “Gelen başarıdan ve Motorsporlarına olan ilgiden dolayı motive olmuş durumdayız”

Nesdersan.com direktörü Özal Zaifoğlu, Macila Rally Team’e, Fikri Macila ile olan dostluklarından dolayı, bu spor dalını çok bilmeden sponsor olduklarını fakat henüz ikinci sezonlarının sonunda çok başarılı işlere imza attıklarını söyledi. Ayrıca Zaifoğlu gelen başarı ve Motorsporlarına olan ilgiden dolayı motive olduklarını ve uzun seneler Motorsporlarına desteklerini sürdürmek istediklerini söyledi. Basının Motorsporlarına olan ilgisinden oldukça memnun olduğunu ve insanların bir işi yaparken kitlelere ulaşmak istediğini, takdir edilmek istediğini ve bunu da basının sağladığını söyleyen Zaifoğlu, özelde takımımıza, genelde ise spora olan ilgiden dolayı basına teşekkür etti. Nesdersan.com olarak özellikle ülkemizi ve markalarını uluslararası arenaya taşıyacak bireysel sporlara destek vermeyi düşündüklerini de söyleyen Zaifoğlu, bu hedeflerine Macila ve Koyuncu gibi şampiyon pilotlarla başladıkları için mutlu olduklarını söyledi fakat gözlerinin yeni, küçük ve yetişecek yıldızlarda olduğunu söyledi. Şirketleri ile de bilgi veren Zaifoğlu, Nesdersan.com’un internet üzerinden insanlara alışveriş imkânı sağlayan bir şirket olduğunu, bu sektörde adanın en büyüğü olduklarını, dördüncü yıllarını doldurduklarını ve kurumsallaşmış bir şirket olduklarını söyledi. Amaçlarının perakende alışverişi dijital ortama taşımak olduğunu söyleyen Zaifoğlu, internetten alışverişin keyifli, avantajlı, kolay ve fiyat avantajının olduğunu söyledi.

Koyuncu: “Güzel bir sezon geçirdik”

Hem Tırmanma şampiyonu olan, hem KKTC Ralli Co-Pilot Şampiyonu olan, hem KKTC Sprint Ralli Şampiyonu olan hem de takımın mekanikeri olan Doğa Koyuncu, sezonun çok yoğun geçtiğini fakat çok da güzel geçtiğimiz söyledi. Gelecek yıl için hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyleyen Koyuncu, önümüzdeki sezonun da gene aynı güzellikte ve aynı şekilde sorunsuz geçmesini dilediğini söyledi.

Fikri Macila’nın oğlu Hasan Macila: “Önce karting, sonra ralli”

Fikri Macila’nın oğlu Hasan Macila da düşüncelerini paylaştı. Küçük Macila, şu an karting sporcusu olduğu ve Kartingde güzel yerlere gelmek istediğini söyledi. Ehliyet yaşına daha 6 senesi olduğunu söyleyen küçük Macila, kartingden sonra ralliye adım atmak istediğini ve orada da babası ve dedesinin izinden gidip güzel bir noktaya gelmek istediğini söyledi.

Bu haber toplam 3959 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.