LTB ile Lefkoşa kulüpleri arasındaki dayanışma güçlenerek devam edecek

LTB ile Lefkoşa kulüpleri arasındaki dayanışma güçlenerek devam edecek

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, başkent spor kulüplerinin başkan ve yetkilileriyle bir araya geldi.

A+A-

Toplantıda yeni sezon öncesinde özellikle futbol kulüplerinin altyapılarına sağlanabilecek destekler ele alınırken, tesislerin bakım ve idamesi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye ve kulüpler, spor tesislerinin daha verimli kullanılması ve geliştirilmesi noktasında iş birliği içerisinde hareket edilmesi konusunda görüş birliğine vardı.

Başkan Harmancı, spor kulüplerinin Lefkoşa’nın önemli değerleri arasında yer aldığını belirterek, Lefkoşa Türk Belediyesi olarak kulüplere destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Harmancı, sporun gelişimi için yerel yönetimler ile kulüpler arasındaki iş birliğinin büyük önem taşıdığını da vurguladı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.