Liverpool taraftarları tepkili: Ruhlarını sattılar

Liverpool taraftarları tepkili: Ruhlarını sattılar

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Avrupa Süper Ligi oluşumunda olacağını açıklarken; taraftarlardan karara tepki geldi.

A+A-

Liverpool'un Avrupa Süper Ligi içerisinde yer almasına taraftar tepkili. Liverpool taraftar gruplarında Spion Kop 1906, kulübün Avrupa Süper Lig kararını mide bulandırıcı olduğunu açıklarken, dünyaca ünlü KOP tribünündeki tüm pankart ve bayrakların kaldırılacağını duyurdu.

Karara göre, pandemi sürecinde efsane oyuncuların, teknik direktörlerin ve kupaların olduğu pankartlar ve bayraklar Newcastle United maçında olmayacak.

Spion Kop 1906 sözcüsü The Athletic'e yaptığı açıklamada, "Kulüple görüşme halindeyiz. Onlara tüm pankart ve bayrakları en kısa sürede almak istediğimizi ilettik. Bu andan itibaren kulübe olan desteğimizi çekiyoruz. Finansal aç gözlülüğü oyunun bütünlüğünün üstüne koyan kulübe daha fazla destek veremeyeceğimizi hissediyoruz. Kulüp sahiplerinin yaptığı rezalet bir şey ve mide bulandırıcı. Taraftarlara danışılmadan nasıl böyle bir karar aldığını bilemiyoruz. Ruhlarını sattılar. Hiçbir Liverpool taraftarı bu Süper Lig'de yer alamaz. Teknik direktör ve oyuncuların konuyla ilgili taraftarların düşüncelerini öğrenmek iyi olacaktır" dedi.

Bu haber toplam 829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler