Ligler 23 Eylül’de başlayacak

Ligler 23 Eylül’de başlayacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Süper Lig ve 1. Lig’in başlangıç tarihini açıkladı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) bugün gerçekleştirilen Mali Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, yeni sezonun planlamasını açıkladı. Sertoğlu, Süper Lig ve 1. Lig’in başlama tarihinin 23 Eylül 2023’te olduğunu söyledi. Liglerin açılışının bir hafta öncesinde ise 15 Eylül 2023 tarihinde geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile Northenland Kıbrıs Kupası şampiyonu Türk Ocağı Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 

Sertoğlu: “Transfer tarihlerini uzatmayacağız”

KTFF Başkanı Sertoğlu, transfer döneminin 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacağını, 11 Ağustos'ta bonservisli transfer döneminin, 8 Eylül 2023’te de kiralık transfer döneminin kapanacağını söyledi.

Sertoğlu, yabancı transfer döneminin ise 20 Eylül 2023’te son bulacağını sözlerine ekledi. Transfer konusunda detayları paylaşan KTFF Başkanı Sertoğlu kulüplere de çağrı da bulunarak “Her yıl transfer dönemini uzatmak kalıyoruz. Bu yıl öyle bir şey söz konusu olmayacak. Oyuncu getirip denemek ve transfer yapmak için zaman yeterlidir” dedi.

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.