“Ligin flaş takımı olmak istiyoruz”

“Ligin flaş takımı olmak istiyoruz”

Gençlik Gücü kaptanı Ali Akbulut açıklamalarda bulundu

A+A-

Dört haftası geride kalan K-Pet Süper Lig’de yenilgisiz üç takımdan biri olan Gençlik Gücü’nün kaptanı Ali Akbulut, takımda çok olumlu bir havanın olduğunu, bu sezonun flaş takımı olmak istediklerini belirtti. İlk dört haftada iki galibiyet ve iki beraberlikle 8 puan toplayan G.Gücü’nde kaptan Akbulut, “Son zamanlarda G.Gücü adına önemli bir başarı. Uzun süre mağlup olmadık ve ilk dört haftayı yenilgisiz tamamladık. Takımda çok olumlu bir hava var. Yabancı oyuncularla yerli oyuncuların uyumunun yanı sıra karakterl oyunculardan oluşan bir takım olduğumuzun farkındayız. Bu sezonun flaş takımı olmak istiyoruz” dedi.

G.Gücü’nün son 3 yılda sistematik bir gelişme ve ilerleme kaydettiğini belirten Akbulut, “Bunun meyvelerini topluyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Yenicami’ye saygı duyuyoruz, 3 puan için oynayacağız”

Ligin 5’inci haftasında yenilgisiz bir diğer takım olan lig lideri Yenicami ile oynayacakları karşılaşma hakkında da görüşlerini belirten Akbulut, “Önümüzdeki hafta son iki yılın şampiyonu Yenicami ile zorlu bir maç oynayacağız. Saygı duyduğumuz ama çekinmediğimiz bir rakip. Sahaya üç puan için çıkıp mücadele edeceğiz. Önemli olan sakatlığın olmadığı, hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olması” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.