“Ligi iyi yerde bitirebilmek için çalışıyoruz”

“Ligi iyi yerde bitirebilmek için çalışıyoruz”

Lefke teknik sorumlusu Coşkun Ulusoy, menekşe beyazlı ekipte devam eden hazırlık süreci hakkında bilgiler verdi, “Hedefimiz, Lefke’yi çıkarabileceğimiz en iyi yere çıkarabilmektir. Ligi iyi yerde bitirebilecek bir Lefke yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke, yeni sezona hazırlanıyor. Takımın teknik sorumlusu Coşkun Ulusoy, YENİDÜZEN’e takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi, çalışmalarının yoğun geçtiğini söyledi.

Çalışmalardan oldukça memnun olduğunu belirten Ulusoy, lige hazır hale gelebilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüreceklerini dile getirdi.

Kadroda eksikliklerin olduğuna da değinen Coşkun Ulusoy, transfer konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Ulusoy, yapacakları transferlerin özellikle orta saha ve gücüm ağırlıklı oyuncular olacağının bilgisini de verdi.

“Hazırlıklarımız yoğun bir tempoda devam ediyor”

Devam eden hazırlık dönemi hakkında bilgiler veren teknik sorumlu Coşkun Ulusoy, hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü, bu yoğun temponun da devam edeceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle hazırlık maçlarına da başladıklarını belirten Ulusoy, geçtiğimiz gün ikinci hazırlık maçlarını oynadıklarını ifade etti. Ulusoy, 29 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Karpaz’da kamp yapacaklarının da bilgisini vererek, “Lige en iyi şekilde hazır olmaya üstün çaba sarf ediyoruz” dedi.

“Orta saha ve hücuma yönelik transferler yapacağız”

Menekşe beyazlı ekibin teknik sorumlusu Ulusoy, saha içinde olduğu gibi, transfer konusunda da çalışmaların sürdüğünü belirtti. İç transferde oyuncularla yeniden anlaşmak için uğraş verdiklerini kaydeden Ulusoy, hem yabancı transferinde, hem de yerli transferinde çalışmaların sürdüğünü de ifade etti. Ulusoy, yapılacak olan transferlerin özellikle orta saha ve hücuma dönük transferler olacağını da sözlerine ekledi. Menekşe beyazlı ekibin, yabancılarını henüz belirlememesi dikkat çekiyor.  

“Ligi iyi yerde bitirebilecek bir Lefke yaratmaya çalışıyoruz”

Lefke’nin teknik sorumlusu Coşkun Ulusoy, yeni sezonun bu sezon zor geçeceğinin altını çizerek, “Süper Lig’de yer alan tüm takımlar da zor bir sezon geçeceğinin farkında. Biz de farkındayız ve çalışmalarımızı o yönde ilerletiyoruz. Hedefimiz, Lefke’yi çıkarabileceğimiz en iyi yere çıkarabilmektir. Ligi iyi yerde bitirebilecek bir Lefke yaratmaya çalışıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.