“Lige renk veren bir takım kuracağız”

“Lige renk veren bir takım kuracağız”

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Düzkaya’da teknik sorumlu Orçun Volkan Sabri-Raif kardeşlerle anlaşma sağladıklarını belirtti.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig'in yeni ekiplerinden Düzkaya’da teknik sorumlu Orçun Volkan gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu. Volkan lige renk veren bir takım kuracaklarını ifade etti.
Volkan sözlerine, transfer çalışmalarına başladıklarını, ilk olarak Gönyeli'den Sabri ve Raif kardeşler ile anlaşma sağladıklarını ve transferin bitme aşamasına geldiğini söyleyerek başladı.
Ligde asansör takım konumunda olmak istemediklerini, bu nedenle transferde takıma tecrübeli isimler ile birlikte genç ve yabancı oyuncu sayısına göre nokta transferler yapmak istediklerini ifade eden genç teknik adam, “Tüm istediğimiz lige renk veren bir takım kurmaktır” dedi.

Yabancılar orta saha ve forvete
Şu anda yabancı sayısı konusunda belirsizlik olduğunu ifade eden Orçun Volkan, eğer 2 yabancı olacaksa orta saha ve forvete transfer yapacaklarını, sayı 3 olursa yerli transferin durumuna göre 3. yabancının hangi mevkiye transfer edileceğinin belli olacağını söyledi.
Yabancı transferi konusunda geçtiğimiz sezon ülkemizde forma giyen 1-2 isim ile temasa geçeceklerini, bunun yanında yeni isimleri de deneyeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.