“Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz”

“Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz”

Çetinkaya’nın yeni transferi Toykan Hacet, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın yeni transferi Toykan Hacet, geçtiğimiz gün Merit Alsancak Yeşilova ile oynanan Kıbrıs Türk Spor Yazarları (KTSYD) Kupası maçında göz doldurdu. İyi oyunun yanında Çetinkaya’nın beraberlik golünü atan oyuncu, maç sonrasında YENİDÜZEN’e konuştu.

 

‘Raif Özgüren Maçın Adamı’ ödülüne layık görüldü

Karşılaşma boyunca gösterdiği performansla dikkat çeken Toykan, iyi oyununu bir de golle süslerken, mücadelenin sonunda KTSYD Yönetim Kurulu tarafından belirlenen ve bu müsabakada Raif Özgüren adına verilen ‘Maçın Adamı’ unvanını müsabakaya gelen spor yazarlarının oyları ile elde etti. Hacet, ödülünü kupa töreninde KTSYD Başkanı Burhan Gürkan’ın elinden aldı. Hacet, geçtiğimiz günlerde Hamitköy’den Çetinkaya’ya transfer olmuştu.

 

Hacet: “Kupayı kazandığımız için mutluyum”

Sarı kırmızılı ekibe yeni transfer olan Toykan Hacet, Merit Alsancak Yeşilova’yı 3-1 mağlup ettikleri KTSYD Kupası maçında görev aldı. Oyuncu, karşılaşmanın ardından YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Hacet; “Çetinkaya’ya yeni transfer oldum. Bu benim ilk maçımdı. İlk maçımda güzel bir oyun sergileyip, 1 de gol atmak ve ‘Maçın Adamı’ unvanını da almak benim için çok iyi oldu. Takıma adapte oldum diyebilirim. KTSYD Kupası, önemli bir organizasyon, yeni sezon öncesinde bu kupayı kazandığımız için mutluyum. Burada bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Artık ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Lige iyi başlarsak devamının geleceğini düşünüyorum. Bunu yapmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.