Ligde ‘dalya’ dedi

Ligde ‘dalya’ dedi

Hamitköy’ün golcüsü John Ebuka Okoye, Süper Lig’de 100’üncü maçına çıktı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 14’üncü haftasında Göçmenköy ile Hamitköy karşı karşıya geldi. Karşılaşma 4-2’lik skorla Göçmenköy lehine sonuçlanırken, Hamitköy’ün sezon başında Yenicami’den kiraladığı John Ebuka Okoye için maçın farklı bir anlamı vardı. John bu maçla birlikte ligde 100’üncü karşılaşmasına çıkarak ‘dalya’ dedi.

 

Ligde 100 maçta 122 gol

Son yıllarda ülkemize gelen yabancı oyuncular arasında attığı gollerle adından söz ettiren, Yenicami forması ile iki kez gol krallığı yaşamış olan John Ebuka Okoye, her ne kadar da 100’üncü maçında gol atma başarısı gösteremese de bugüne kadar forma giydiği 100 lig maçında 122 gol kaydederek maç başına 1,22’lik gol ortalaması ile dikkat çekiyor.

 

Bu sezon 14 maçta 15 gol kaydetti

Sezon başında yarım devreliğine Yenicami’den Hamitköy’e kiralık olarak transfer olan John, 14 lig maçında 15 gol atma başarısı gösterdi. Hamitköy’ün kaydettiği 29 golün 15’ini atarak gollerin yarısını rakip filelere gönderen John, lige ilave olarak Kıbrıs Kupası ve Süper Kupa olmak üzere forma giydiği toplam 117 maçta da 136 gole ulaşmış oldu.

Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.