Liderde keyifler yerinde

Liderde keyifler yerinde

Ligin lideri Küçük Kaymaklı, yarın oynayacağı Türk Ocağı karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta GAÜ Çetinkaya’nın Mağusa Türk Gücü maçında yenilgi almasıyla birlikte Küçük Kaymaklı, Cihangir maçını kazanıp liderlik koltuğuna oturmuştu. Yarın sahasında Türk Ocağı ile oynayacak olan Küçük Kaymaklı bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör İltaç Karayel YENİDÜZEN’e konuşarak, keyiflerin yerinde olduğunu ve bu zor maçı kazanıp, yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini ifade etti.

 

Karayel: “İyi bir seri yakaladık, bu seriyi sürdürmek istiyoruz”

Küçük Kaymaklı teknik patronu İltaç Karayel, Binatlı maçıyla birlikte başlayan ve 4 haftadır devam eden iyi bir seri yakaladıklarını söyledi. Aldıkları sonuçların yanında iyi oynadıklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, yakaladıkları seride kolay maç oynamadıklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, yarın oynayacakları Türk Ocağı maçını da kazanıp, seriyi devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

“Rakibimizi hafife almıyoruz”

Küçük Kaymaklı teknik patronu Karayel; “Türk Ocağı, kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım. Bunu sezon başında geriden gelerek kaldırdıkları Süper Kupa ile birlikte kanıtladılar. Son haftalarda düşüş içerisinde olan bir takım. Artık onlar da toparlanıp iyi sonuçlar almak istiyorlar. Bu ligde takımlar arasında güç anlamında pek fazla bir fark yoktur. Geçen hafta odluğu gibi sonuncu takım ligin liderini mağlup edebiliyor. Bu da aslında ligin çekişmeli geçtiğinin bir göstergesidir. Türk Ocağı’nı kesinlikle hafife almıyoruz. Bizim istediğimiz bu maçı kazanıp, galibiyet serimizi devam ettirmek ve haftayı kayıpsız kapatmaktır” dedi.

 

“Adal ve Yaşınses de bizimle birlikte olacak”

Karayel, geçtiğimiz hafta eksik olan Hüseyin Adal ve Mustafa Yaşınses’in de bu hafta takımla birlikte çalıştığını, bu zorlu maç öncesinde herhangi bir eksikleri bulunmadığını söyledi.

Başkent ekibinin teknik patronu Karayel, ligin ortasına doğru haftaların konum açısından bakıldığında en önemli haftalar olduğunu sezon başından beridir söylediğini dile getirdi. Maçları tek tek düşündüklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, alınan her puanının altın değerinde olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1968 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.