Leventspor klasman maçları oynayacak

Leventspor klasman maçları oynayacak

Leventspor, U16 Kızlar Türkiye Şampiyonasında çeyrek finalde mağlup oldu

A+A-

U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda adını en iyi 8 takım arasına yazdırarak çeyrek finale yükselen Leventspor, çeyrek finalde BOTAŞ’a mağlup olarak yarı finale yükselme şansını yitirdi. Temsilcimiz organizasyonun kalan bölümünde klasman belirleme maçları oynayacak.

U16 Kızlar Türkiye Şampiyonası 17-23 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenirken, Leventspor, önceki gün yaşları 16’nın altında olan kadrosuyla önemli bir başarıya imza atarak çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde zorlu BOTAŞ ile karşılaşan temsilcimiz, rakibine 71-42 mağlup olarak yarı finale yükselemedi.

 

Klasman maçları oynayacak

A Grubu’nda TED Ankara Kolejliler’e 73-60, ikinci maçında da Galatasaray’a 74-56 yenilen Leventspor, grubundaki son maçında Kepez Belediye Spor Kulübü’nü 60-55 mağlup ederek üçüncü olarak yükselme grubu maçı oynamaya hak kazanmıştı. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 92-42 mağlup eden Leventspor, adını çeyrek finale yazdırmıştı. BOTAŞ’a çeyrek finalde mağlup olan Leventspor, organizasyonun kalan bölümünde sıralamadaki yerini belirlemek için klasman maçları oynayacak.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.