Leventspor finallerinin eşiğinde

Leventspor finallerinin eşiğinde

Leventspor, Kayseri’de düzenlenen Anadolu Şampiyonası’nda yer aldığı C Grubu’nu lider olarak tamamladı, Türkiye finallerine bir adım daha yaşlaştı

A+A-

Basketbolda geçtiğimiz ay Kayseri’de düzenlenen Türkiye Bölge Şampiyonası’nda başarılı olarak Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Leventspor, yer aldığı C Grubu’nu yenilgisiz lider olarak tamamladı. Leventspor Cumartesi günü oynayacağı maçı kazanması halinde Türkiye finallerine katılma başarısı gösterecek.

 

Farklı galibiyetler

15-19 Mart tarihlerinde Kayseri’de düzenlenen organizasyona harika bir başlangıç yapan Leventspor, ilk gün karşılaştığı Akşehir Master takımını 91-23, ikinci gün organizasyonun iddialı takımlarından biri olan Atlas Tigers takımını ise 91-37’lik farklı skorla yenerek ikide iki yapmıştı. Grup birinciliği için Nusaydin Belediyespor ile karşılaşan Levent, 78-31 gibi farklı bir galibiyet daha elde ederek C Grubu’nu lider tamamlama başarısı gösterdi.

 

Türkiye finalleri için son maç cumartesi

Leventspor Cumartesi günü yarın A Grubu ikincisi ile B Grubu üçüncüsü arasında oynanacak karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan takımla karşılaşacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde adını Türkiye finallerine yazdıracak.

Bu haber toplam 979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.