Levent sezonu üçüncü tamamladı

Levent sezonu üçüncü tamamladı

Hentbolda Leventspor, kadınlar ve erkekler Süper Lig’de sezonu üçüncü tamamladı.

A+A-

Çarşamba akşamı oynanan üçüncülük maçlarında rakipleri DİGEM ve Mağusa Gelişim Akademisi’ni mağlup eden Levent, üçüncü olarak sezonu noktaladı.

 

Levent son bölümde: 30-29

Üçüncülük maçında ilk olarak kadınlar karşılaşması oynandı. Maçın başından sonuna kadar çekişmeye sahne olan Levent - DİGEM mücadelesinin ilk devresi 14-14 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda yine çekişmenin yaşandığı mücadeleyi son bölümde bulduğu golle 30-29 kazanan Levent, büyükler ligini üçüncü olarak tamamladı. DİGEM’de Lütfiye 10 gol, Hatice ise 9 golle maçı tamamlarken, Levent takımında Neslihan maçı 8 golle tamamlayan isim oldu.

 

Son gülen Levent oldu:31-30

Kadınlar üçüncülük maçının ardından ise erkeklerde Levent - MGA takımları bir araya geldi. İlk devresi 14-14 eşitlikle tamamlanan mücadelenin ikinci yarısını yine çekişmeli devam ederken, son bölümde fırsatı iyi değerlendiren Levent bulduğu golle sahadan 31-30 galip ayrılarak sezonu üçüncü tamamladı. Levent takımında Beytullah maçı 10 golle tamamlayarak takımına en fazla katkı sağlayan isim olurken, MGA takımında Erdi ve İbrahim maçı 9 golle tamamlayan isimler oldu.

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.