“Lefkoşa’ya kazanmak için gideceğiz”

“Lefkoşa’ya kazanmak için gideceğiz”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu’ndan Gençlik Gücü maçı değerlendirmesi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, yarın oynayacağı Gençlik Gücü karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Ali Oraloğlu, geçen hafta yaşadıkları puan kaybını bu hafta telafi edeceklerini söyledi. Rakipleri Gençlik Gücü hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, rakiplerinin kolay gol atabilen bir ekip olduğunu belirterek hafta boyunca çalışmaları bu yönde yaptıklarını dile getirdi.

 

Oraloğlu: “Geçen hafta önemli 2 puanı kaybettik”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, geçen haftaki Binatlı maçında önemli puanı kaybettiklerini söyledi. Kaybedilen bu 2 puanla liderlikten de olduklarını vurgulayan tecrübeli teknik ada, ligin 13’üncü haftasında yarın konuk olacakları Gençlik Gücü maçında bunu telafi edeceklerini ifade etti.

 

“Ligde kolay maç yok, her takıma aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz”

Tecrübeli teknik adam, yarınki Gençlik Gücü maçının önemine vurgu yaparak mutlak kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Oraloğlu; “Rakibimiz kolay gol atabilen bir ekip. Hafta boyunca bütün her şeyi detaylı bir şekilde çalıştık. Oyuncularımıza bu maçın önemini anlattık. Ligde hiçbir maç kolay değil. ‘Kolay alırız’ dediğiniz maçlarda ummadığınız puan kayıpları yaşayabilirsiniz. O yüzden biz her takıma aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Gençlik Gücü’nün de galibiyete ihtiyacı var. Onlar da kazanmak için her şeylerini verecekler. Lefkoşa’ya kazanmak için gideceğiz” değerlendirmesini yaptı.

78338360_2573905012899172_3105209012241563648_n.jpg

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.