Lefkoşa Kupası başladı

Lefkoşa Kupası başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Lefkoşa Kupası’nda ilk maçlar oynandı, yarı final netleşti

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile işbirliği çerçevesinde organize ettiği Lefkoşa Kupası’nda ilk maçlar oynandı. 6 Lefkoşa kulübünün A2 takımlarının yer aldığı turnuvanın açılışı Ortaköy Stadı’nda yapıldı. Gençlik Gücü ile Küçük Kaymaklı maçı öncesinde başlangıç vuruşunu LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptı.

gg-kaymakli-1.jpg

Maçın oyuncusu Asrın Çeribaşı seçidi

Turnuvanın ilk maçında karşı karşıya gelen Gençlik Gücü ile K.Kaymaklı gençleri kıyasıya bir mücadele sergiledi. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı maçı Bartuğ Çakır’ın golü ile 1-0 kazanan K.Kaymaklı, yarı finalde Hamitköy’ün rakibi oldu.

Maçın en iyi oyuncusu seçilen K.Kaymaklı’dan Asrın Çeribaşı’na motivasyon ödülünü LTB Başkanı Mehmet Harmancı takdim etti.

 

Yenicami yarı finalde: 5-0

Turnuvanın ilk maçında K.Kaymaklı’nın G.Gücü’nü mağlup etmesi ile başlayan turnuvanın ikinci maçında Yenicami ile Çetinkaya karşılaştı. Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta rakibine oranla daha organize olan taraf olan Yenicami mücadeleden 5-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.

e5c4a6a2-11dc-48be-a3b5-159367efe4b8.jpg

Maçın oyuncusu Emre Taşkın

Karşılaşma sonrasında maçın en iyi oyuncusu Yenicami’nin forveti Emre Taşkın seçildi.

Başarılı futbolcu motivasyon ödülünü LTB Asbaşkanı Akın Aktunç ve LTB Meclis Üyesi Levent Çıraklı’nın elinden aldı.

 

Yarı final zamanı

Lefkoşa Kupası’nda G.Gücü ve Çetinkaya takımları ilk turdan veda ederken yarı final eşleşmeleri de netleşti. Buna göre yarın oynanacak yarı final maçlarında program şu şekilde oluştu.

 

Saat 17.00 Şht. Hüseyin Ruso Stadyumu    Hamitköy-K.Kaymaklı

Saat 17.00 Ortaköy Stadı                                Göçmenköy-Yenicami

Bu haber toplam 828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.