“Lefke’nin kurtuluşu olarak bakıyoruz”

“Lefke’nin kurtuluşu olarak bakıyoruz”

Lefke 16 Ağustos Stadı’nın da içinde bulunduğu 120 dönümlük arazi, Bakanlar Kurulu kararı ile 49 yıllığına, Lefke Türk Spor Kulübü’ne verildi

A+A-

DOĞRUYOL: “PROTOKOLLE YATIRIMLARA BAŞLANACAK”… Lefke Kulüp Başkanı, Adnan Doğruyol, “Bu olaya Lefke’nin kurtuluşu olarak bakıyoruz ve önümüzdeki günlerde LAÜ’ile imzalanacak olan protokolle de yatırımlara başlanılacak”

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI… Adnan Doğruyol, “Futbol takımı olarak ilk yarıda arzuladığımız puanları toplayamadık, ancak ikinci yarıda daha arzulu ve daha istekli bir Lefke göreceğiz. İki yabancı oyuncu ve kaleci arayışımız sürüyor”

Hüseyin KIRAL

24 Aralık 2019 tarihinde toplanan Bakanlar Kurulu aldığı kararla 16 Ağustos Stadı’nın da içinde bulunduğu 120 dönümlük araziyi, 49 yıllığına Lefke Türk Spor Kulübü’nün kullanımına verdi. Bakanlar Kurulu kararında, “Kamu yararına, eğitim, spor ve bunlara uygun amaçlı tesis yatırımı yapmak amacı ile 49 yıllığına Lefke Türk spor Kulübü’ne verilmesini” karara bağlarken, 30 Aralık 2019’da yayınlanan resmi gazete ile de kararın yürürlüğe girdiğini duyurdu.

 

Doğruyol: “Kurtuluşumuz olacak”

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Lefke Türk Spor Kulüp Başkanı Adnan Doğruyol, “Bu karar Lefke kulübünün kurtuluşudur” dedi. Adnan Doğruyol, “Yıllardır bölgede faaliyet gösteren Lefke Avrupa Üniversitesi’nin (LAÜ) bölgeye kazandırmak istediği yatırımlara cevap vermek için yaptığımız girişimler sonucunda nihayet arzuladığımız kararı Bakanlar Kurulu onaylayarak resmi gazetede de yayınlatıp hayata geçirdi” dedi. Doğruyol “Önümüzdeki günlerde LAÜ ile imzalayacağımız protokolle de hazırlanan projelerin hayata geçmesi için uğraş vererek, başta kulübün olmak üzere tüm bölgeye büyük katkılar yapacak olan tesisleri hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“İlk devrede arzulanan sonuçlara ulaşamadık”

Takımın ilk yarıda ortaya koyduğu performansı da değerlendiren Başkan Adnan Doğruyol, “Sezon hazırlıklarında gecikmeler yaşadığımız için ilk yarıda ortaya koyduğumuz performans ile arzuladığımız puanları toplayamadık” dedi. Doğruyol, “İkinci yarı hazırlıklarımız çok iyi gitmesine rağmen, kalecimiz Mehmet Özeralp ile yaşanan sıkıntı moralimizi bozdu. Bu nedenle kaleci arayışlarımız devam etmektedir” dedi.

 

“300 bin TL veren Mehmet’i alır”

Kaleci Mehmet Özeralp ile yaşanan sorunlar nedeni ile satış listesine koyduklarının altını çizen Lefke başkanı Adnan Doğruyol, “Mehmet’in yerine bizlerde bir kaleci almak durumundayız ve bunun içinde Mehmet’i bonservisini 300 bin TL olarak yönetim kurulu ile karar aldık, talipleri çıkarsa oturur konuşuruz” dedi. Adnan Doğruyol ayrıca iki yabancı oyuncu arayışlarının devam ettiğini, hemen hemen her idmanda yabancı oyuncu denediklerini, Mehmet Solkanat’ın görüşleri doğrultusunda hareket ederek en erken zamanda takımın eksiği olan iki yabancı oyuncu transferine de nokta kayacaklarını” söyledi.

 

lefke-004.jpg
Konuyla ilgili Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de yayınlandı

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.