Lefke'de yıldızlar yuvada kaldı

Lefke'de yıldızlar yuvada kaldı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, yıldız oyuncular Kasım Tağman, Aykut ve Yakup Esmeraslan kardeşler ile yeniden anlaştı.

A+A-

Haldun Oktay

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü'nde yıldız oyuncular takımda kaldı. Golcü futbolcu Kasım Tağman ile Aykut ve Yakup Esmeraslan kardeşler, bir süredir yapılan görüşmeler sonrasında takımlarında kaldı. Taraflar yapılan görüşmelerde taleplerini ortaya koyarken bu akşam en sonunda orta noktada buluşuldu ve oyuncular başkan Adnan Doğruyol nezaretinde takımlarına 4 yıllık imzayı attılar.

 

Kasım GG ile anlaşmıştı, yuvada kaldı

Sezonun tamamlanmasının ardından özellikle Birinci Lig'de mücadele edecek olan Gençlik Gücü, Kasım Tağman ile anlaşmış, golcü futbolcu GG formasını giymişti. Lefke'nin golcü futbolcudaki ısrarı sonuç getirdi ve Kasım da kulübü Lefke'de kalmış oldu.

 

Davulcu yolda

Lefke'de yıldız oyuncuların takımda kalmasının ardından gözler teknik adam konusuna çevrildi. Bir süredir teknik direktör Toygar Davulcu ile görüşen Lefke, yarın akşam deneyimli hocayla bir kez daha masaya oturacak. Davulcu'nun büyük oranda Lefke'nin başına geçmesi bekleniyor. 

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.