Lefke'de rota Kemal Yürekli

Lefke'de rota Kemal Yürekli

AKSA Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’de teknik adam arayışı sürüyor. Henüz sezonu açmayan Lefke, Derviş Kolcu ile anlaşılamamasının ardından rotayı Kemal Yürekli’ye çevirdi. Başkan Adnan Doğruyol “Büyük oranda anlaştık” dedi.

A+A-

SPORYENİ ÖZEL

AKSA Süper Lig ekiplerinden Lefke’de yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Kemal Yürekli ismi konuşuluyor. Kulübün Başkanı Adnan Doğruyol, hem teknik direktörlük konusunda, hem de yeni sezon hakkında SPORYENİ'ye  açıklamalarda bulundu. Yürekli ile görüşmelerin sürdüğünü aktaran Doğruyol, Kemal Yürekli ve yardımcısı Niyazi Özekmekçi ile büyük oranda söyledi.

Doğruyol: “Yürekli ile büyük oranda anlaştık”

Derviş Kolcu ile anlaşamayan Lefke yönetimi teknik direktörlük görevi için Kemal Yürekli’ye çevirdi. Konu hakkında SPORYENİ'ye bilgi veren Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Adnan Doğruyol, “Kemal Yürekli ve yardımcısı Niyazi Özekmekçi ile büyük oranda anlaştık. Görüşmelerimiz sürüyor. Kısa süre sonra Kemal hocayı açıklamak istiyoruz” dedi.

“Lefke yine üst sıralara oynayan bir takım olacak”

Yeni sezon hakkında da bilgiler veren Doğruyol, kısa süre içerisinde yeni teknik adamlarını açıklayacaklarını ve yeni sezon çalışmalarını gelecek hafta Çarşamba günü başlatacaklarını söyledi. Doğruyol şöyle devam etti: “Kasım Tağman ve Mehmet Özeralp’in takımdan ayrıldı. Semih ve Yılmaz Şipal için de görüşmeler sürüyor. Takımdan ayrılan veya ayrılacak olan futbolcularımıza sizin aracalığınızla teşekkür ediyorum. Bir tane yabancı forvet arayışımız var. Kadromuz da geniş… Tek transferimiz bu olacak. Gelecek sezon Lefke yine üst sıralara oynayan bir takım olacak. Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda da iddialı takımlardan biri olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapacağız.”

 

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.