Lefke’de lig arifesinde Kasım krizi

Lefke’de lig arifesinde Kasım krizi

AKSA Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü’nde, ligin başlamasına sayılı günler kala Kasım Tağman krizi yaşanıyor.

A+A-

Menekşe beyazlılarda Mayıs ayından bu yana başlayan çalışmalara rağmen oyunculara herhangi bir ödeme yapılmadığı, golcü futbolcu Kasım Tağman’ın da hem kendisine verilen taahhütler, hem de bu sebepten dolayı bu hafta takımla hiçbir antrenmana katılmadığı öğrenildi.

 

Tağman, verilen sözler yerine getirilmediği için antrenmanlara katılmıyor

Lefke’de AKSA Süper Lig’in ilk haftasında Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Mesarya Spor Kulübü karşılaşması öncesi Kasım Tağman takımla antrenmanlara katılmıyor. Cumartesi günü babasının anısına oynanan karşılaşmanın ardından bu hafta gerçekleşen antrenmanlara katılmayan Tağman’ın çalışmalara katılmama gerekçesi ise kendisine verilen sözlerin uzun bir süredir yerine getirilmemesi olduğu bilgisi edinildi.

 

Takım maaş almıyor

Lefke’de ayrıca Mayıs ayından bu yana pandemi dönemi de gözetilerek başlayan çalışmalara rağmen takımdaki oyunculara ödeme yapılmadığı öğrenildi. Ligin başlamasına ve Lefke’nin Mesarya ile ilk karşılaşmaya çıkmaya hazırlanmasına rağmen oyunculara herhangi bir ödeme yapılmaması ile ilgili olarak da Teknik Direktör Toygar Davulcu’nun da rahatsızlık duyduğu elde edilen bilgiler arasında.

 

Cuma günü ödeme yapılacağı belirtildi

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Lefke’de yönetimin Pazar günü oynanacak Mesarya maçı öncesinde takıma Cuma günü ödeme yapılacağını bildirdiği, edinilen bir diğer bildi. Ligin ilk haftasında Kasım Tağman ile ilgili yaşanan krizin çözülüp, takıma ödeme yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.