Lefke’de keyifler yerinde

Lefke’de keyifler yerinde

Yalova galibiyeti sonrasında Lefke futbolcuları ile taraftarın bütünleşmesi, camiada yüzleri güldürdü

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in üçüncü haftasında konuk ettiği Yalova’yı geriden gelerek 4-2 mağlup eden Lefke’de Yenicami hazırlıkları sürüyor. Özellikle Yalova karşılaşmasında taraftarların takıma destek vermesi, maçın ardından oyuncularla taraftarların bütünleşmesi camiada yüzleri güldürdü. Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, “Bu sezon ilk kez seyircimizle takım bu kadar bütünleşti. Maçtan sonra oyuncuların tribüne çağrılması müthişti. Bu aldığımız 3 puan kadar değerliydi” dedi.

 

Oktay: “Soyunma odasında galibiyet için neler yapmamız gerektiğini konuştuk”

YENİDÜZEN’e maçı değerlendiren Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay, mutlak galibiyet için çıktıkları maçta rakibin artı ve eksi yönlerini iyi bildiklerini, son düdük çalana kadar favorisi olmayan Lefke – Yalova maçına adeta 1-0 geride başladıklarını söyledi. Oktay, “Kısa sürede toparlandık ve kontrolü elimize aldık. Baskı ve inançla skoru eşitledik, soyunma odasında galibiyet için neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Hızlı başladığımız ikinci yarıda rakibe kurduğumuz baskı ile onları yarı sahalarına kapadık. Kontra ataklar sıkıntı yaşamamıza neden oldu ancak geriye çabuk dönem adamları tedbir olarak bıraktık. Bulduğumuz gollerle skor üstünlüğünü aldık, farkı arttırdık. Son dakikalarda yediğimiz şanssız gole rağmen maçı 4-2 kazandık” dedi.

 

“Seyirci ile takımın bütünleşmesi müthişti”

Yeni Boğaziçi ile oynadıkları karşılaşmada da geriye düştüklerini, Yalova karşısında da aynı durumu yaşadıklarını ancak maçı çevirmeyi başardıklarını söyleyen Oktay, “Çok genç bir takımız. Yaş ortalamamız 22.8. Oyuna koyduğumuz genç isimler var. Sevindirici nokta, ilk kez seyircimizle takım bu kadar bütünleşti. Maçtan sonra oyuncuların tribüne çağrılması müthişti. Bu aldığımız 3 puan kadar değerliydi” dedi. Seyircilerinin mutlaka yanlarında olmaları gerektiğine vurgu yapan Oktay, “Maç boyunca bizi yorulmadan desteklediler. Bu sadece futbolcular için değil, biz teknik heyet için de müthiş oldu. Biz bir bütünüz. Bu şekilde hareket edersek başarılı olacağız. Sabretsinler. Önümüzdeki yılların takımını kurmaya çabalıyoruz. Kimse küçük hesaplar peşinde koşmasın. Gerçek Lefke taraftarının bu yolda bize destek vermesi önemli” ifadelerini kullandı.

 

“Yenicami’nin aldığı sonuçlar kimseyi yanıltmasın”

Lefke, Cuma günü Süper Lig’in 4’üncü hafta açılış maçında Yenicami’nin konuğu olacak. Bu karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Haldun Oktay, “Yenicami maçı zor geçecek. Ligin son şampiyonu. Aldıkları sonuçlar kimseyi yanıltmasın” şeklinde konuştu. Yenicami’nin şu anda ligin en golcü takımı olduğunun altını çizen Oktay, “Ofansif yönü en güçlü takım. Geriden gelen oyuncuların katkısı çok büyük. Onların sıkıntılı yönlerini tespit ediyoruz. İki takım için çok zor maç olacak. Son dakikaya kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak iyi bir sonuçla maçtan ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 2547 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.