Lefke’de Genel Kurula doğru

Lefke’de Genel Kurula doğru

Süper Lig ekiplerinden Lefke’de Genel Kurul hazırlıkları devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de Olağan Genel Kurul önümüzdeki ay içerisinde yapılacak. Menekşe beyazlı ekipte yapılacak seçimli Genel Kurul’un tam tarihi belli olmazken, başkanlığa bölgenin tanınmış iş insanlarından Cem Pişmiş ve bölge halkının sevilen isimlerinden Hasip Avcıoğluları adaylık başvurusunda bulunmuştu.

 

Tarih henüz net değil

Lefke’de önümüzdeki ay içerisinde yapılması planlanan Olağan Genel Kurul’un henüz net tarihi belirlenmedi. Mevcut başkan Erkut Öner, toplantıyı Haziran ayının ikinci haftasında yapmayı düşündüklerini ancak, tarihi daha netleştirmediklerini söyledi.

 

Öner devam etmeyecek

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan Olağan Genel Kurul’da oy çokluğuyla üyelerin onayını alan Dr. Erkut Öner, daha önceden görevine devam etmeyeceğini YENİDÜZEN’e bildirmişti. Öner, yorulduğunu dile getirerek, dışarıdan olacak şekilde takıma hem maddi, hem de manevi anlamda destekte bulunmaya devam edeceğinin vurgusunu yapmıştı.

 

Şu ana kadar 2 aday var

Lefke’de Haziran ayı içerisinde yapılacak Olağan Genel Kurul’da başkanlık seçimi için şu ana kadar 2 aday başvuruda bulundu. Bölgenin tanınmış iş insanlarından Cem Pişmiş ve bölgenin sevilen insanlarından Hasip Avcıoğluları başkanlık görevine daha önceden aday olduklarını açıklamışlardı.  

 

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.