Lefke yoğun çalışıyor

Lefke yoğun çalışıyor

Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü, teknik sorumlu Coşkun Ulusoy nezaretinde 16 Ağustos Stadı’nda çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Geçtiğimiz hafta saha çalışmalarına başlayan menekşe beyazlılar, yeni hafta ile birlikte tempoyu artırdı. Coşkun Ulusoy yaptığı açıklamada amaçlarının koşan, mücadele eden bir takım yaratmak olduğunu, sezonu ne kadar yukarda bitirirlerse kendileri için iyi olacağını belirtti.

 

Ulusoy: Bütün gücümüzle Lefke’nin başarısı için çalışacağız

Lefke’nin hem tecrübeli, hem de genç oyunculardan harmanlanmış bir ekip olduğunu bunun avantaj olmakla birlikte tecrübesiz isimlerin kendilerine sıkıntı yaratabileceğini belirten Ulusoy, buna rağmen takıma katacakları kaliteli yabancılar ve gerekirse yerli oyuncularla bu sorunun üstesinden gelebileceklerine inandığını kaydetti.

Takımın durumunu henüz net olarak göremediklerini, aralarına katılmayan oyuncular olduğunu, bu isimlerin de dahil olmasıyla birlikte durumu daha iyi görebileceklerini aktaran Coşkun Ulusoy, “Körü körüne transfer yapmak doğru değil. Lefke’nin geçen yılki durumu ortada. Biz bunu daha da iyiye taşımak istiyoruz. Başka amacımız yok. Biz de teknik direktörlüğe yeni başlamış kişileriz. İyi bir ikili oluşturduk. Bizim için de bir sıçrama tahtası olacak, bu da bir gerçek. Bütün gücümüzle Lefke’nin başarısı için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

“Mevki belirlemeden yabancı almak istemiyoruz”

Yabancı oyuncu konusunda bazı yabancılarla görüştüklerini, önerilen yabancıların da olduğunu belirten Coşkun Ulusoy, “Ama biz hangi bölgeye yabancı takviyesi yapacağımızı belirlemeden almak istemiyoruz. Yönetimle beraber bu konuda çalışıyoruz” dedi. Çok zamanlarının kalmadığını, yabancıları da 2 Ağustos’ta başlayacak hazırlık maçlarına dahil etmek istediklerini söyleyen Ulusoy, ilk hazırlık maçının Karşıyaka ile olacağını ve 10 hazırlık maçı ile lige girmek istedikleri bilgisini verdi.

 

“Bizim bir amacımız da seyirciyi tekrar kazanmak”

Daha önce futbolcu olarak da Lefke camiası içerisinde bulunan Coşkun Ulusoy, eski Karadağ havasının olmadığına işaret ederek, “O eski Karadağ havası yok. Eskiden ‘Karadağ geçilmez’ diye bir gerçek vardı. Bizim bir amacımız da seyirciyi tekrar kazanmak. Çünkü 12’nci oyuncumuz taraftardır. Onların burada olması bizim için büyük bir güçtür. Bunu kimse göz ardı etmesin. Koşan, mücadele eden bir takım yaratmak istiyoruz. Bunun için elimizde iyi malzeme var. Malzememize daha iyilerini katmak istiyoruz. Ne kadar yukarda bitirirsek bizim için o kadar iyi olacak.” dedi.

Bu haber toplam 1258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.