Lefke yeni bir sayfa açtı

Lefke yeni bir sayfa açtı

Lefke'de takım, görevden ayrılan Mehmet Solkanat'ın yardımcılığını yapan Niyazi Özekmekci'ye emanet edildi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de teknik direktör Mehmet Solkanat’ın görevinden istifa etmesinden sonra yönetim takımı, Solkanat’ın yardımcılık görevini yapan Niyazi Özekmekci’ye emanet etti. YENİDÜZEN’e konuşan Özekmekci, alt sıraların kazanarak üstlere doğru yanaştığını, Lefke olarak elde edecekleri galibiyetlerle rahatlamak istediklerini söyledi.

 

Özekmekci: “Bırakıp gitmek olmazdı”

İkinci yarıya çok kötü başladıklarını ve şanssız maçlar kaybettiklerini belirten Özekmekci, “İkinci devrede sadece Çetinkaya maçını kazandık. Son beş haftada mağlup olduk. Mehmet hocamız G.Gücü maçından sonra yolları ayırma kararı aldı. Yönetm beni toplantıya çağırarak zor zamanda kendilerine yardımcı olmamı isteyerek görevi teklif etti. Bu durumda bırakıp gitmek olmazdı” dedi.

 

“Alacağımız galibiyetlerle rahatlamak istiyoruz”

Takım ile ilk antrenmanını gerçekleştirdiğini, asker olan Yakup’un dışında eksik olmadığını belirten Özekmekci, “Güzel bir antrenmanla Ocak maçına hazırlanmaya başladık. Zor bir maç bizi bekliyor. Alt sıralardaki takımlar yukarıya doğru çıkıyor. Biz de elde edeceğimiz birkaç galibiyetle rahatlamak, sonrasında da gençlerimize daha fazla şans vermek amacındayız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2040 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.