Lefke ve Göçmen bir basamak yükseldi

Lefke ve Göçmen bir basamak yükseldi

Yenidüzen ve SporYeni, 1955 yılından bu yana oynanmaya devam eden ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 61’ıncı sezonda sona gelindi. Daha önce 1. Lig adı altında da oynanan ligde Yenidüzen her hafta en üst ligin puan durumunu okurlarına güncelleyerek aktarıyor. Tüm Zamanların Puan Durumu’nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan 29. hafta karşılaşmalarının ardından Lefke ve Göçmenköy sıralamada birer basamak yükseldi.

 

Ülke futbolunun en üst liginde 38. sezonunu geçiren Lefke, sıralamada ilk dokuz içerisine girdi. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Cihangir’i tek golle mağlup eden Lefke toplam puanını 931 yaparak 928 puanlı Baf Ülkü Yurdu’nu geride bıraktı ve 9. basamağa yerleşti.

 

En üst ligde 5’nci sezonunu yaşayan Göçmenköy de sıralamada bir basamak yükselen ekip oldu. China Bazaar Gençlik Gücü karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyet sonrası Göçmenköy toplam puanını 197 yaparak 136 puanlı Ozanköy’ü geçti ve 27. sıraya yükseldi.

 

img-20230505-wa00142.jpg

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.