Lefke Karadağ’da bileniyor

Lefke Karadağ’da bileniyor

Yeni sezonda lige güçlü girmek isteyen ve çalışmalarını bu yönde ilerleten Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu, arzulanan eski Lefke’yi tekrar sahalarda izlettirmeyi istediklerini belirtti, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Recep Özkamalı

Süper Lig ekiplerinden Lefke, Toygar Davulcu yönetiminde Zihni Yurttaş ile Arif Solkanat eşliğinde yeni sezon çalışmalarına son sürat devam ediyor. YENİDÜZEN’e konuşan deneyimli teknik adam, arzulanan Lefke’yi izlettirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Davulcu taraftarlara da seslenerek,  “Taraftarlarımız bu yıl forma aşkıyla mücadele eden, armasını sahada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir oyuncu gurubunu görecekler” ifadelerini kullandı.
lefke-teknik-heyet.jpg

“Çalışmalar yoğun tempoda ilerliyor”

Teknik direktör Toygar Davulcu, oldukça istekli ve neşeli bir ortamda geçen idmandan sonra çalışmalar hakkında bilgi verdi, çalışmaların yoğun geçtiğini ifade etti. Mayıs ayında haftada üç, Haziran ayında ise ilk periyotta dört daha sonra haftada beş antrenman yaptıklarını belirten deneyimli teknik adam, Temmuz ayında bugüne kadar haftada altı antrenman yaptıklarını söyledi. Davulcu, bundan sonraki periyotta artık hazırlık maçlarına da ağırlık vereceklerinin altını çizdi. Tecrübeli teknik adam, “Bir buçuk yıllık bir aranın sonucunda hem mental hem de fiziksel olarak çocuklarımızın çok ciddi kayıpları oldu, ama bu kayıpları en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

lefke-008.jpg

“Arzulanan Lefke’yi izlettireceğiz”

Oyuncuların idmanlarda gösterdiği istek ve arzudan dolayı memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, “Ümit ederim ki önümüzdeki sezon geçmiş yıllardaki arzulanan Lefke’yi tekrar sahalarda izlettiririz. Şunu biliyoruz ki Kıbrıs Türk futbolunun hem tribünleri ile hem de sahadaki coşkusuyla iyi bir Lefke’ye ihtiyacı var. Bunun yanında Lefke’nin de her zaman dediğim gibi içeride birlik ve beraberliğe, taraftar gücüne ihtiyacı var” dedi.  

lefke-yonetici.jpg

Taraftarlara çağrı: “Forma aşkıyla oynayan bir Lefke izleyecekler”

Toygar Davulcu YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede taraftarlara da çağrıda bulundu. Davulcu sözlerine şöyle devam etti:  “Ümit ederim ki taraftarlarımız bu yıl tribünleri doldurup bizi desteklerler. Doğrudur son 5-6 yıldır arzulanan saha sonuçları ve başarı yok. Bu nedenle takıma kırgınsalar, küskünseler burada yüzde yüz haklıdırlar, ama şunu bilsinler ki oyuncularımız da yaptıkları hataların, performans düşüklüklerinin farkındadırlar. Bu nedenle yeni sezona bu bilinçle ve ciddiyetle hazırlanıyorlar. Taraftarlarımız bu yıl forma aşkıyla mücadele eden, armasını sahada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir oyuncu gurubunu görecekler. Lefke’yi hem sahada hem de saha dışında en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki taraftarlarımızı da yanımızda görelim. Açıkçası bir an önce de onları yanımızda görmek istiyoruz.”

 

İlk hazırlık maçını kazandı

Yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden Menekşe beyazlılar, Cumartesi günü Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’de oynadığı hazırlık maçını kazanmasını bildi. Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Lefke 3-1 kazandı.

Bu haber toplam 1045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.