Lefke gençlere emanet

Lefke gençlere emanet

Şampiyon Yenicami’yi ağırlayacak olan, Lefke’de Yılmaz ile Smart sezonu kapatırken, Semih hastalığı, Yakup’un da kart cezalısı olmasından dolayı forma giyemeyecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Sezon içinde yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile bir türlü oynadığı maçlarda istediği sonuçları elde edemeyen Lefke’de son yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından göreve gelen Haldun Oktay, bir türlü istediği kadroyu sahaya sürememenin huzursuzluğunu yaşıyor. Bugün kendi evinde şampiyon Yenicami’yi ağırlamaya hazırlanan Lefke’de, sakatlar ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeni ile kadroya A2 takımından dört genç oyuncu takviye yapıldı. Yabancı oyuncu Smart’ın omuz, Yılmaz’ın dizinden yaşadığı sakatlık yanında, Semih’in soğuk algınlığı ve Yakup’un cezalı olması sonucu Teknik Direktör Haldun Oktay’ın alt yapıdan oyuncu takviyesi yaparak Yenicami maçına çıkacak.

 

 “Yılmaz ve Smart sezonu kapattı, Semih hasta, Yakup cezalı”

Ligin tamamlanmasına altı hafta kala Lefke’de takımın başına geçen Teknik Direktör Haldun Oktay, bugün oynayacağı Yenicami maçında gençlerden takviyeli bir takımla sahaya çıkacak. Yabancı oyuncu Smart’ın omzunun çıkması sonucu omzunun üç hafta askıda kalacak olmasından dolayı oyuncu kadroya dahil edilmezken, sezon başından beridir dizinden oluşan yırtık nedeni ile sakat sakat forma giyen ve ağrıları devam eden Yılmaz’ın ise son antrenmanda ağrılarının artması nedeni ile çekilen MR sonucunda yırtığın büyüdüğü ve sezonu kapattığı öğrenilmesi camiada moralleri bozdu. Diğer taraftan tecrübeli savunma oyuncusu Yakup’un da cezalı olması, yine genç yetenek Semih’in de durumunun belirsiz olmasından dolayı kadro yönünde sıkıntılar yaşanıyor.

 

Oktay: “Gençlerin kendilerini gösterme zamanı geldi” 

Lefke teknik direktörü Haldun Oktay, yaptığı açıklamada, Yenicami karşısında önemli eksik futbolcular olduğunu, ancak bunun bu dakikadan sonra fazla önemi bulunmadığını ve eksik oyuncular yerine oynayacak olan alt yapıdan gelen gençlerin de kendilerini göstermeleri adına bunun şans olduğunu söyledi. Kazanmak veya kaybetmenin bu dakikadan sonra çok önemli olmadığını belirten Oktay, bundan sonra yapacakları tüm çalışmaların önümüzdeki sezonun takımını kurmak olduğunu söyledi. Oktay, “İşte tam burada gençlere fırsat, kalan beş haftada kendini göster ve bir daha o giydiğin formayı sırtından çıkarma” çağrısı yaptı.

Bu haber toplam 2390 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.