Laporta’dan Messi’ye: “Ayrılmayacağını biliyorsun”

Laporta’dan Messi’ye: “Ayrılmayacağını biliyorsun”

7 Mart'ta yapılan seçimlerde oyların yüzde 55'ini alarak 11 yıl aradan sonra yeniden Barcelona'nın başkanı seçilen Joan Laporta, Camp Nou'da düzenlenen törenle göreve başladı.

A+A-

Aynı zamanda avukatlık yapan Laporta, Salı günü gerekli finansal güvenceyi sağladıktan sonra kulübün resmen başkanı oldu.

Goal.com'un haberine göre stadyumdaki törene futbolcular, teknik direktör Ronald Koeman, basketbol takımının koçu Sarunas Jasikevicius ile seçimi kaybeden adaylar Víctor Font ve Toni Freixa da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Laporta, tribünlerde oturarak onu dinleyen Lionel Messi'ye seslendi.

 

Joan Laporta, Lionel Messi'ye ne dedi?

2000'lerin ilk döneminde de kulüpte başkanlık yapan Laporta'nın Messi ile iyi ilişkisi biliniyor. İkili stadyumdaki törende de bir araya geldi ve birbirleriyle kucaklaştı.

Laporta konuşmasının bir bölümünü de Lionel Messi'ye adadı ve ona seslendi:

 "İlk dönemimde Barcelona tarihindeki en iyi oyunculara sahiptik. Ancak başarılı olmamızın nedeni sadece bu değildi. Aynı zamanda istikrarımız vardı. Size istikrar sağlayan Barcelona'nın birliğidir ve Barselona'daki herkesi Barca için neler yapabileceklerini düşünmeye davet ediyorum."

"Leo'yu devam etmeye ikna etmek ve onun burada olmasından yararlanarak vereceğim kararlar için buradayım. O da bunu biliyor."

"Sana olan sevgimi biliyorsun ve seni burada tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ayrılmayacağını biliyorsun Leo."

 

Lionel Messi'nin durumu

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Lionel Messi'nin kalmasını sağlamak, tüm başkan adaylarının seçim vaadiydi.

Laporta, Arjantinli oyuncuyla olan bağlantısı nedeniyle ona ayrı bir önem gösterdi.

Geçen yaz takımdan ayrılmak istediğini beyan eden ama sözleşme engeline takılan Messi'ye Manchester City ve Paris Saint-Germain'in ilgisi biliniyor.

Ancak kulüpte son yaşanan gelişmeler Arjantinli oyuncunun takımda kalma ihtimalini arttırdı. Hatta Manchester City'e gitmek yerine, oradan yakın arkadaşı Sergio Agüero'yu Barcelona'ya getireceği son dönemde transfer kulislerinde sıkça konuşuluyor...

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler