KYOFF’ta ödül zamanı

KYOFF’ta ödül zamanı

KYOFF, Offroad Ralli-Raid ve Offroad Ralli Sprint şampiyonalarında dereceye girenlere kupalarının verileceği ödül gecesini gerçekleştiriyor.

A+A-

2019 sezonunun tamamlanmasının ardından, Kyrenia Offroad Derneği’nin (KYOFF) organize ettiği 2 şampiyonanın ödülleri veriliyor. Yarın akşam 19.30’da başlayacak olan Balo, Girne’de bulunan Lord Palace Hotel’de yapılacak.

Ödül alacak olanların ve üyelerin yanı sıra dileyen herkesin bilet alarak katılabileceği gecede; Offroad Ralli-Raid Şampiyonası, ralli şampiyonları Musa Ersoy-Ramadan Kıral ikilisi, raid pilotlar şampiyonu Mustafa Fırat Gümüş, raid co-pilotlar şampiyonu Yakup Yücel, Macera şampiyonları Iraz Tuğberk-Özmert Ersin ikilisi, Takımlarda ve sınıflarda dereceye girenler kupalarını alacak.

Ayrıca bu sezon KYOFF çatısı altında 3 yarışlık şampiyona şeklinde yapılan Offroad Ralli-Sprint Şampiyonası, Otomobil genel klasman şampiyonları Ahmet Baştaş-Doğa Koyuncu ikilisi, SSV Şampiyonları Edim Macila-Güner Şevketoğlu ikilisi ile Takımlar ve Sınıflarda dereceye girenler kupalarını alacak.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.