“Kutlama yazılarınızı kabul etmiyorum”

“Kutlama yazılarınızı kabul etmiyorum”

2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda partneri Bahanur Gökalp ile şampiyon olan elit voleybolcu Merve Çelebi’den sitem dolu bir açıklama geldi.

A+A-

Elde edilen başarının kendisi ile beraber destek verenlerin başarısı olduğunu belirten Merve, bugüne kadar verdikleri sözleri tutmayan devlet yetkililerinin olmadığını vurguladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Merve, “O yüzden evladımız diye başlayan o kutlama yazılarınızın hiç birini kabul etmiyorum! O yüzden benim başarımdan kendinize rica ederim pay çıkarmayın! Ben bu halkın evladıyım” ifadelerini kullandı.

Merve Çelebi’nin paylaşımı şu şekilde:

"Bu başarı benim, ailemin, akademideki çocuklarımın, dostlarımın, canım partnerimin, üstümde emeği olan antrenörlerimin, sevenlerimin ve hiç tanımasam da beni hep destekleyen gönül bağımız olan halkımızın ama devletimizin koltuklarında oturan her başarımda danışmanlarının yazdığı kutlama mesajlarını yayınlayan, vaadler veren ama hiç bir sözünü tutmayan, beni yalnız bırakan sizlerin asla değil. O yüzden evladımız diye başlayan o kutlama yazılarınızın hiç birini kabul etmiyorum! O yüzden benim başarımdan kendinize rica ederim pay çıkarmayın! Ben bu halkın evladıyım. Beni gönülden destekleyen tanıdığım ve çoğunu tanımadığım herkese çok teşekkür ederim, insan isteyince herşeye rağmen başarılı olabilir umarım sevginize layık olmaya devam ederim, çok teşekkür ederim"

 

 

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.