Kursiyerler sertifikalarını aldı

Kursiyerler sertifikalarını aldı

Karabetça Spor Kulübü yaz dönemi yüzme kursları sertifika töreni düzenlendi

A+A-

Karabetça Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu yaz dönemi yüzme kursları Sertifika Töreni, Gönyeli’de Karabetça Spor Kulübü Havuzu’nda Cumartesi akşamı gerçekleşti.

Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça yaptığı konuşmasında kursa katılan yaş gruplarının çocuklar ve yetişkinlere vermiş olduğu eğitimlerde, suya adapdayon, kendi kendine güven sağlama, suda kendini koruma, 4 stilde yüzme kursu verildiğini söyledi. Ayrıca yüzmenin hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı olduğunu söyledi.

Karabetça “Çocuk spor yoluyla çevresini tanır, iletişim kurar, kendine güveni artar. Psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi öğrenir. Bu bakımdan ailelere çocuklarına yüzmeyi sadece yaz tatilinde yapılcak bir aktivite olarak değil yaşam boyu sağlıklı kalabilmenin yolu olduğunu” belirtti.

Ayrıca Mert Karabetça, kulüpteki lisanslı sporcuların motivasyonlarını artırmak için kulüp yönetiminin 2019 yılı başında almış olduğu bir kararı da ailelere duyurdu. Bir yarış sezonu boyunca 12 birinciliğe 1,500TL, 12 ikinciliğe 1000TL ve 12 üçüncülük elde eden sporcusuna 750TL ve rekor kıran sporculara da tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirme kararı alındığı açıkladı.

Bu karara göre Karabetça Spor Kulübü sporcusu Gökhan Karabetça, 800 metre serbest yüzme yarışında kırmış olduğu rekordan dolayı tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.

Mert Karabetça’nın yapmış olduğu konuşmasının ardından Karabetça Spor Kulübü kursiyerlerine, sertifikaları ile birlikte değerli ödüller verildi. Ayrıca lisanlı sporculara da katkı belgesi ve değerli ödüller takdim edildi.  

Yapılan kokteylin ardından tören son buldu.

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.