Kuponları ulaştırmak için son gün

Kuponları ulaştırmak için son gün

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde kuponları ulaştırmak için son gün bugün

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır gerçekleştirilen, ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan ‘Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işlemi geçtiğimiz Cuma günü tamamlanırken, kupon oylamasında biriktirdiğiniz kuponları bize ulaştırmanız için bugün son gün.

Geleneksel ödüllerde oylama işlemi 2 Ekim 2020 tarihinde başlamış, 15 Ocak 2021 tarihinde tamamlanmıştı. Kupon ve kısa mesaj (SMS) şeklinde iki türlü oy kabul edilen spor ödüllerinde oylama işlemi geçtiğimiz Cuma günü tamamlanırken, kuponları bizlere ulaştırarak oylama işlemini tamamlayabilmeniz için 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar ek bir haftalık süre verilmişti.

 

Son gün bugün

Bu yıl 23’üncü kez düzenlenen Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde yer alan Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan isimler arasında birincileri yine her yıl olduğu gibi bu yıl da siz okuyucularımız belirleyecek. Oylama için üç buçuk aylık sürede yayınlanan kuponlarınızı bizlere ulaştırmanız için bugün son gün. Bugünden sonra getirilecek kuponlar oylama dışında tutulacak.

 

Bu haber toplam 935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.