Kupada rövanş zamanı

Kupada rövanş zamanı

Kupa çeyrek final rövanşında ilk maçta rakipleri Yenicami ve Doğan Türk Birliği karşısında iki farklı galip gelen Tremeşeli Holding Dumlupınar ve Mağusa Türk Gücü avantajlı konumda bulunuyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası’nda çeyrek final rövanş maçları bugün oynanacak. İki karşılaşmanın saat 14.00, iki karşılaşmanın saat 19.00’da oynanacağı kupa mücadelesinde rakiplerine üstünlük sağlayan ekipler yarı finale yükselecek.

Miracle Değirmenlik ile Miracle Karşıyaka, Cihangir ile Göçmenköy arasındaki ilk maçlar 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Takımlara tur için galibiyet gerekiyor. Normal süre ve uzatmalar eşitlikle sonuçlanırsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

Tremeşeli Holding Dumlupınar ve Mağusa Türk Gücü ilk maçlarda avantajlı skorlar elde etti. Dumlupınar konuk ettiği Yenicami’yi 2-0 mağlup ederken, Mağusa Türk Gücü deplasmanda Doğan Türk Birliği’ni 3-1 yenerek rövanş için avantajlı konumda bulunuyor. İki takım mağlup olmaması veya tek farkla mağlup olması durumunda yarı finale yükselecek. Normal sürede iki farklı Yenicami ve Doğan Türk Birliği üstünlükleri ise mücadeleleri uzatmalara taşıyacak.

Program şöyle:

 

Çeyrek Final 2. Maçlar

 

 

 

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.