Kupada gol krallığı sıralaması

Kupada gol krallığı sıralaması

Northernland Kıbrıs Kupası'nda merak edilen bir diğer konu ise gol krallığı. Finalist iki takımın oyuncularından krallık için aday var ancak ilk sırada başka bir futbolcu bulunuyor

A+A-

Northernland Kıbrıs Kupası’nın gol krallığı sıralamasında kaydettiği 8 golle China Bazaar Gençlik Gücü golcüsü Lungelo Mishali ilk sırada. Mishali’nin ardından 6 golle Cihangir’den Muhittin Tümbül yer alıyor. Sıralamada 5’er golle Göçmenköy’den Bekir Yıldız, Doğan Türk Birliği’nden Arda Eren Metin ve Gençlik Gücü’nden Hasan Akkuyu yer alırken, Final öncesi Türk Ocağı’ndan İbrahim Köse 4 golle dördüncü basamakta bulunuyor.

 

Ocak’ta kupanın en golcüsü İbrahim Köse

Türk Ocağı’nda finale giden yolda 7 farklı oyuncu skora katkı yaptı. Bu oyuncular arasında en golcü isim ise kaydettiği 4 golle İbrahim Köse. Köse’nin ardından 3 golle Ousman Sillah geliyor. Ertaç Taşkıran’ın 3 gol kaydettiği kupa serüveninde, Ömer Gül’ün 2, Bilal Ceylan, Remzi Betmezoğlu ve Mehmet Uçar’ın 1’er golü bulunuyor.

 

Cihangir’in kralı kupada da en golcü

Cihangir’in ligde olduğu gibi kupada da en golcü ismi Muhittin Tümbül. Bu sezon önemli bir başarıya imza atarak Süper Lig gol krallığı unvanını elde eden Muhittin’in 6 golü bulunuyor. Yabancı oyuncu Babacar Diop’un 2 kez gol sevinci yaşadığı kupada Sercan Demirman ve Erol Aksunlar’ın 1’er golü bulunuyor.

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.