Kulüplerden tepki: Saygısızlık

Kulüplerden tepki: Saygısızlık

Kulüpler Birliği düzenlediği toplantı ile üyeleriyle futbolda gelinen süreci değerlendirdi, KTFF seçimlerinin mahkemeye taşınmasını ‘Saygısızlık’ olarak nitelendirdi

A+A-

Futbol Kulüpler Birliği bugün bir toplantı gerçekleştirerek, gündeme dair ve önümüzdeki süreç için fikir alışverişinde bulundu.

Saat 12.00’de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda hem futbolda önümüzdeki süreç, hem de gelecek hafta yapılacak olan KTFF Başkanlık seçimi konuşuldu.

KTFF seçimlerinin mahkemeye taşınmasının “yanlış” olduğuna ve “Saygısızlık” olduğuna vurgu yapan kulüp başkanları, “Birlik ve beraberliğe” dikkat çekti, “Futbolun gerçek sahiplerinin kendileri” olduğunu belirtti.

 

Karavezirler: Kulüpler olarak yapılanlar saygısızlık diye düşünüyoruz

Kulüpler Birliği Başkan vekili Aytaç Karavezirler, toplantı başında yaptığı açılış konuşmasında Tekin Birinci’nin KTFF seçimlerinin mahkemeye taşımasının, yıllardır ülke futbolunun marka değerini yükseltmeye çalışan kulüpleri derinden yaraladığını söyledi. Karavezirler, kulüpler olarak yapılanları ‘saygısızlık’ olarak nitelendirdiklerini, amaçlarının yıllardır farklı renklerde olan kulüpler olarak KTFF çatısı altında ülke futbolunu, ülke gençlerini bir arada tutarak kötü alışkanlıklardan tutmak olduğunu ifade etti.

 

“Şimdi kavga etme zamanı değil, birlik beraberlik zamanı”

Aytaç Karavezirler, süreçte KTFF’nin saygınlığı ve marka değerini en üst noktaya taşımak için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Bizler imza sahibi olan kulüpler futbolumuzu kaosa sokmak isteyenlerin karşısında duracağız. Bir süredir KTFF seçimleri ile ilgili yaşananlar bizleri üzdü. Futbolun gerçek sahiplerinin biz olduğunu herkese hatırlatırız. Şimdi kavga etme zamanı değil, birlik beraberlik zamandır” ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanları daha sonra sırayla söz alarak görüşlerini aktardı. 

Bu haber toplam 798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.