Kulüpler son toplantıyı Lefkoşa’da yaptı

Kulüpler son toplantıyı Lefkoşa’da yaptı

KKTC Futbol Kulüpler Birliği bölgesel toplantılarının sonuncusu Lefkoşa’da gerçekleştirdi.

A+A-

Başkan Aytaç Karavezirler ve yönetimi Lefkoşa kulüpleriyle Lefkoşa Vintage Cafe’de biraraya gelerek mevcut sezonu ve önümüzdeki sezonu değerlendirdi.

Gerçekleşen organizasyonda Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler, Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kadri ve Suma Zafer, China Bazaar Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı, Hamitköy Başkanı Evren Mannaş, Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş, Yenicami Başkanı Ali Özmen Safa, Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina, Çetinkaya Başkanı Süleyman Yemen, Lefke Başkanı Adnan Doğruyol, Gönyeli Yönetim Kurulu Üyesi Musa Oytun ve Yenicami Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gedik katıldı.

 

Karavezirler: “Kulüplerin ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz”

Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada toplantılarının sonuncusunu Lefkoşa’da gerçekleştirdiklerini ve tüm bölgelerdeki toplantılarda kulüp başkan ve yöneticilerinin görüşlerini aldıklarını kaydetti. Alınan görüşleri kısa sürede toparlayıp hızlıca Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile görüşeceklerini kaydeden Karavezirler, “Ben katılan tüm kulüplerimize, başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Sorunlarımızı oturup konuşmazsak çözüm üretemeyiz. Kısa sürede tüm kulüplerin taleplerini içeren bir dosya hazırlayıp KTFF Başkanı Sayın Hasan Sertoğlu ile görüşeceğiz” diye konuştu. Kulüplerin zor günlerden geçtiğini kaydeden Karavezirler, “Kulüplerin ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız da. Yabancı futbolcu konusu, futbolcu sakatlanmaları konusu ve takımlara ayrılan devlet katkısı ile ilgili çok geniş çaplı toplantılar yaptık. Çok verimli ve faydalı geçtiğine inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.