Kulüpler istikrardan yana

Kulüpler istikrardan yana

Süper Lig’de 11 takım teknik direktör değiştirmedi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıkları başladı, takımlar yeni sezonda başarı için hem transferler yapıyor, hem de sahada çalışıyor. Süper Lig’de yer alan 16 takımdan 11’i geçtiğimiz sezon çalıştıkları teknik adamlarla yola devam ediyor.

 

11 takımda değişiklik yok

Süper Lig’de yer alan 16 takımın 11’i yeni sezonda teknik adam değişikliğine gitmedi. Mağusa Türk Gücü, Doğan Türk Birliği, Yenicami, Küçük Kaymaklı, Göçmenköy, Hamitköy, Cihangir, Türk Ocağı, Yonpaş Dumlupınar, Merit Alsancak Yeşilova ve Mesarya takımları yeni sezon için teknik adam değiştirmezken, Lefke, Binatlı, Girne Halk Evi, Gönyeli ve Baf Ülkü Yurdu takımları hocalarını değiştirdi.

 

Batı ekipleri değişikliğe gitti

Süper Lig’de son yıllarda istikrarsız bir grafik sergileyen 3 batı ekibinin de değişikliğe gitmesi dikkat çekti. Ligin en batı ekibi Lefke, eski hocası Toygar Davulcu’yu göreve getirirken, Binatlı eski teknik patronu Gökmen Davutoğlu ile anlaşmaya vardı. Baf Ülkü Yurdu’nda ise yeni teknik adam henüz belirlenmedi.

 

Ertay: “Hafta içi belli olacak”

Baf Ülkü Yurdu’nda Gökmen Davutoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için çalışmalar sürüyor. YENİDÜZEN’e konu hakkında bilgi veren Başkan Ahmet Ertay, bu konuda çalışmaların sürdüğünü, yeni teknik direktörün hafta içinde belli olacağını söyledi. Ertay, saha içi çalışmalarının da önümüzdeki hafta içinde başlayacağının bilgisini verdi.

 

Gönyeli’de görev değişikliği

Gönyeli’de geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde göreve gelen Hüseyin Cantürk, yeni sezonda kırmızı beyazlı takımda olmayacak. Gönyeli’yi yeni sezonda Osman Emiroğlu, Çetin İleri, Serkan Önet ve Erdinç Arabacıoğlu çalıştıracak.

 

Erseven yerine Perçinci

Süper Lig’in yeni ekibi Girne Halk Evi’nde de görev değişikliği oldu. Rıza Erseven ile sezonu tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Girne Halk Evi, kısa süre önce Erseven ile yollarını ayırmış, yeni teknik direktör olarak Emre Perçinci’yi göreve getirmişti. Kırmızı beyazlı ekip, yeni teknik patronuyla 3 yıllık imza atmıştı.

Bu haber toplam 2301 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.