Kulüpler Birliği’nden sağduyu çağrısı

Kulüpler Birliği’nden sağduyu çağrısı

Futbol Kulüpler Birliği, son haftalarda sahalarda kulüp başkanlarına yönelik çirkin saldırıları hayretle takip ettiklerini, bu durumdan çok rahatsız olduklarını açıkladı.

A+A-

Birlik, açıklamasında herkesi sağduyulu olmaya davet etti.

Yapılan açıklama şu şekilde:                                                                           

Son 2-3 haftadır sahalarımızda Başkanlara yönelik yapılan seviyesiz ve çirkin saldırıları hayretler içerisinde takip etmekteyiz. Biz Kulüpler Birliği olarak bu durumdan çok rahatsızız.

Kulüp Başkanlarımızın bu tür saldırıları kesinlikle hak etmediklerine ve yıllardır farklı renklerdeki kulüpler olarak amacımız KTFF çatısı altında ülke futbolunu, gençleri bir arada tutarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu unutmadan herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

Sebebi her ne isterse olsun hiçbir Başkan veya yönetici arkadaşımız bu şekilde bir muameleyi hak etmez. Bizler Kulüpler Birliği olarak bu gibi durumların her zaman karşısında olacağımızı ve bu tür olayların takipçisi olacağımızı tüm spor kamuoyunun bilmesini isteriz. Futbol Federasyonu, kulüpler, yöneticiler, hakemler, futbolcular, antrenörler ve spor yazarları olarak hepimiz aynı gemideyiz. Tüm paydaşlarımızın ortak gayesi ülke futbolunun iyi yerlere gelmesi ve toplumumuzu sporla, futbolla buluşturmaktır. Bu bağlamda bu tür olayların tekrardan yaşanmamasını diler, kulüplerimizi ve camiamızı sükunete davet ederiz.

 

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.