Kulüpler Birliği’nden Cahitoğlu’na ziyaret

Kulüpler Birliği’nden Cahitoğlu’na ziyaret

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Futbol Kulüpler Birliği’ni kabul etti.

A+A-

Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ve yönetimini Başbakanlık’ta kabul eden Hüseyin Cahitoğlu’na Spor Dairesi Müdürü Mustafa Sütçü’de eşlik etti.

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyarette konuşan Birlik Başkanı Aytaç Karavezirler, uzun bir aradan sonra yine kendisini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğinin kulüpler birliği olarak bilincinde olduklarını belirten Karavezirler, elbirliği ile bu zor günlerin atlatılacağına inandığını söyledi. Kulüplerin de bu süreçte ekonomik olarak etkilendiğini belirten Aytaç Karavezirler, Spor Dairesi ile birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

5a36d73b-28e1-478e-a3e2-8622fd9a10c3.jpg

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu ise Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler ve yönetimini kabulünde yaptığı konuşmada, geçmiş dönemde futbol kulüpleri ile hep işbirliği içinde olduklarını, bunun bu dönemde yine ayni şekilde olacağını söyledi. Aytaç Karavezirler ve yönetimini görmekten duyduğu memnuniyetini dile getiren Hüseyin Cahitoğlu, kulüplerin sıkıntılarını işbirliği içinde çözmek için çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.