Kulüpler Birliği: Camiamızı sükunete davet ediyoruz

Kulüpler Birliği: Camiamızı sükunete davet ediyoruz

Futbol Kulüpler Birliği, Düzkaya - Çetinkaya maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Yapılan açıklamada hiçbir hakemin bu şekilde bir muameleyi hak etmediği vurgulanırken, tüm kulüpler ve camia sükunete davet edildi. Açıklama şu şekilde:

Geçtiğimiz gün Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan AKSA 1. Lig karşılaşmasında Düzkaya-Çetinkaya karşılaşmasında sahalarımızda görmek istemediğimiz olaylar yaşanmıştır. Biz Kulüpler Birliği olarak bu tür olayları önleme adına sürekli birbirimizle iletişim halindeyiz. Lakin liglerde gergin ve stresli haftaların yaklaşmasıyla sinir katsayısı yüksek karşılaşmalar oynamaktayız. Bu da futbol sahalarımızda görmek, yaşamak istemediğimiz durumları gözler önüne sermektedir.

Sebebi her ne isterse olsun hiçbir hakem arkadaşımız bu şekilde bir muameleyi hak etmez. Bizler Kulüpler Birliği olarak bu gibi durumların her zaman karşısında olacağımızı tüm spor kamuoyunun bilmesini isteriz. Futbol Federasyonu, kulüpler, yöneticiler, hakemler, futbolcular, antrenörler ve spor yazarları olarak hepimiz aynı gemideyiz. Tüm paydaşlarımızın ortak gayesi ülke futbolunun iyi yerlere gelmesi ve toplumumuzu sporla, futbolla buluşturmaktır. Bu bağlamda bu tür olayların tekrardan yaşanmamasını diler, tüm kulüplerimizi ve camiamızı sükunete davet eder, sezonun geri kalanında tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

 

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.