Küçükler U12 Futbol Şenliği’nde buluştu

Küçükler U12 Futbol Şenliği’nde buluştu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) geçtiğimiz yıl ilk kez kadın futbolunda düzenlediği futbol şenliğini bu kez U12 kategorisinde organize etti.

A+A-

Şenliklerin ilki geçtiğimiz hafta sonu Girne’de yapıldı. 17 Haziran 2023 Cumartesi günü Lefkoşa’da gerçekleşecek şenliğin ikinci ayağı, 24 Temmuz 2023 Cumartesi günü Gazimağusa’da tamamlanacak.

 

Tangül & Ünal Çağıner Vakfı’ndan Girne’de muhteşem ev sahipliği

Girne’de Acapulco Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ilk şenlikte Tangül & Ünal Çağıner Vakfı sponsorluğunda gerçekleşti. 200’ün üzerinde çocuğun 4 farklı sahada mücadele ettiği organizasyonda stantlar kuruldu ve futbolculara çeşitli ikramlar yapıldı. Büyük keyif ve heyecan içerisinde geçen Girne U12 Şenliği’nde katılan tüm takımlar sabahın erken saatlerinden akşamüzerine kadar birbirileriyle maçlar yaptı, küçük futbolcuların mutluluğu günün tüm yorgunluğunu attı.

 

Atakan kardeşler Ruso ruhunu aşılamak istiyor

U12 Futbol Şenliği’nin ikincisi Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda gerçekleşecek. Bu organizasyona Atakom Ltd. adına sponsor olan Tolga Atakan ve Mert Atakan kardeşler Lefkoşa’daki organizasyonun Hüseyin Ruso adına oynanmasına karar verdi ve Lefkoşa U12 Hüseyin Ruso Şenliği’nde Hüseyin Ruso ruhunun çocuklara aktarılmasını arzu ettiklerini belirtti.

 

Son şenlik Mevhibe & Mustafa Başman Vakfı sponsorluğunda

U12 Futbol Şenliği’nin üçüncü ve final organizasyonuna ise Gazimağusa ev sahipliği yapacak. Mevhibe & Mustafa Başman Vakfı’nın sponsorluğunda gerçekleşecek olan Gazimağusa U12 Futbol Şenliği’nin ardından şenlikler son bulacak. Tüm şenlikler boyunca bine yakın 12 yaş altı futbolcu futbol topuyla buluşarak yeşil sahalarda boy gösterecek.

 

U12 Karması Trabzon yolcusu

Tüm şenliklerin son bulmasının ardından oluşturulacak KTFF U12 Karması 9-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek U12 turnuvasında ülkemizi temsil edecek. Bu bağlamda altyapıların başına Hüseyin Kızmazoğlu ve Hasan Özkan’ın yanı sıra kaleci antrenörü Hüseyin Mertol getirilirken üçlü U12 şenliği boyunca karma için belirlenecek oyuncuları izleyecek.

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.