KTSYD’den Tatar’a Ziyaret

KTSYD’den Tatar’a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Necati Özsoy başkanlığındaki yeni Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) yönetim kurulunu kabul etti.

A+A-

Kabulde konuşan KTSYD Başkanı Necati Özsoy, göreve geldikten sonra hedefledikleri plan ve projelerle ilgili Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin ambargolar altında bulunan ülkemizdeki başarılı sporcuların seslerinin duyurulmasında önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Tatar, her zaman spor yazarlarının yanında olduklarını ve her türlü desteği vermek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

 

Zorlu Töre ziyaret edildi

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Necati Özsoy Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) yönetim kurulunu kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan KTSYD Başkanı Necati Özsoy, 1983 yılında kurulan derneğin 40. yılını kutladığını ifade ederek, yeni yönetim olarak devraldıkları bayrağı daha ileriye taşıma adına yola çıktıklarını söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de konuşmasında Kıbrıs Türk halkının birçok alanda olduğu gibi spor ambargosu ile de karşı karşıya kaldığına değinerek, ambargoların aşılması noktasında spor yazarlarına önemli görevler düştüğünü vurguladı.

Konuşmaların ardından karşılıklı plaket takdimleri gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.