KTSYD Turnuvası LAÜ’nün

KTSYD Turnuvası LAÜ’nün

KKTC Voleybol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) işbirliğinde düzenlenen KTSYD Kadınlar Turnuvası oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı.

A+A-

KKTC Telsim’in katkıları ile düzenlenen ve Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alan turnuvada üçüncülük maçında Vakıflar Spor Kulübü ile Karpaz Gate Marina karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Vakıflar, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

ktsyd4.jpg

Turnuvanın final maçında ise Lefke Avrupa Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi karşı karşıya geldi. Rakibine 3-0’lık skorla üstünlük kuran LAÜ, KTSYD Kadınlar Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

 

ktsyd3.jpg

 

Ödül töreni

Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde müsabakada görevli hakemlere ödüllerini Telsim Müşteri Operasyonları ve Terminalden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Ustacan takdim etti.

 

ktsyd2.jpg

Turnuva üçüncüsü Vakıflar Spor Kulübü’ne madalya ve şildini KTSYD Yönetim Kurulu üyesi Halit Dağ, turnuva ikincisi DAÜ’ye madalya ve kupasını KTSYD Yönetim Kurulu üyesi Çilen Ulusoy verdi. Turnuvanın şampiyonu LAÜ’ye madalya ve kupasını KTSYD Başkanı Burhan Gürkan takdim etti.

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.